Hvordan å fange en Feral katten i nettet

February 15

Hvordan å fange en Feral katten i nettet

Feral kattene er egentlig ville katter som en gang var tamme, men var slått løs og tvunget til å klare seg selv. American Society for det forhindrer av grusomheten å dyrene (ASPCA) anslår antallet feral kattene i USA i titalls millioner, med disse tallene vokser som kattene reprodusere un behersket. Fanget feral kattene tillater dem å bli tatt å redde sentre, hvor de kan bli rehabilitert og plassert for adopsjon.

Instruksjoner

• Se nabolaget for underskriver av feral kattene. Feral kattene bor ofte i områder med lav fot trafikken, men nær mennesker, så de kan renovere for mat containere og griller. Feral kattene blir tynn og uflidd, og ofte med synlige sår fra slåss med andre dyr. Hvis mulig, prøve å fange eneste katten om gangen, som du kan finne deg selv i over hodet hvis du prøver å fange for mange på en gang.

• Velg en plassering for fellen. Området bør inkludere busker eller trær å gjemme seg bak, mens du venter på katten å nærme maten. En park eller elven sti nær en feral katten befolkning fungerer bra, som det gir nok dekning å gjemme seg bak, for ikke å skremme katten bort.

• Sett en åpen kan av på bakken der feral katten har blitt oppdaget. Dekke kattemat med tunfisk juice og skritt bak et tre- eller bush å observere katten. Lukten av hermetikk blandet med tunfisk juice vil lokke katten å komme ut av Skjul.

• Gjenta denne prosessen på samme tid hver dag i en uke. Katten vil lære rutinen og vil gå tilbake til stedet i håp om å finne et lett måltid. Hvis katten spiser maten for fort og kjører bort, legge to eller tre bokser å oppmuntre det å bli lenger.

• Slip på hansker og hold netto i hendene, mens du sakte går opp bak katten. Flytte som rolig som mulig for å unngå skremmer katter som du nærmer. Kast nettet ned over katten når du er innenfor rekkevidde, raskt plassere føttene på kanten av nettet å holde katten fra å rømme.

Plukk opp katten av scruff av halsen, holde hendene bort fra sine klør og tenner. Plass katten inne sprinkelkassen, fjerne nettet og lukker døren. Transport katten til lokale feral katten rehabiliteringssenter.

Tips og advarsler

  • De fleste feral katten sentre godtar dyr uten kostnad. Imidlertid kall framover for å sørge for at du ikke vil belastes for slippe av katter. Hvis du er usikker hvor å ta din katten, ring din innenbys vet klinikk for en liste over Le i ditt område eller søke på Internett etter ulike feral katten hjelpe Le.
  • Aldri prøve å fange en katt uten tykk gummihansker. Feral kattene vil ofte klø og bite når håndteres, og de kan overføre sykdommer som overføres til mennesker.