Hvordan få 5 gylne blader i den «Legend of Zelda: Link's Awakening "

October 10

"The Legend of Zelda: Link's Awakening" er et action-eventyrspill for originale Nintendo Game Boy. Spillet er fjerde i serien, men den første "Zelda" tittelen for en håndholdt enhet. En av oppdrag innebærer hovedpersonen, Link, trenger å kjøpe fem gylne blader å handle dem for en nøkkel. Alle bladene ligger innenfor et bestemt område, Kanalet Castle, og må gis til en figur som heter Richard fortsette spillet.

Instruksjoner

• Reise til Kanalet slott. Gi apen fant bananene for å bygge en bro leder nordover. Reise tre skjermer Nord telefonkiosk, og deretter en skjermen igjen. Kutt ned busken her å avsløre en hemmelighet trapp. Gå ned trappen og reise til venstre på en stige som avslutter underjordiske området. Avslutt her, gå til høyre og deretter ned. Beseire hopping knight ligger her for å få første gylne blad.

• Flytt nedover én skjerm, venstre to ganger og til slutt opp. Området inneholder noen steiner liggende og en kråke sitter i et tre. Kaste en av stenene på treet, og deretter angripe crow som den prøver å flykte. Beseiret kråka vil gi andre golden leaf.

• Angi slottet ved reiser ned, og deretter til høyre. Flytte ett skjermbilde til venstre en gang inne i slottet å møte en gruppe av fiender. Beseire alle fiender å motta det tredje gylne bladet.

• Flytte opp, og deretter til høyre til et rom med en bryter og en stige. Stå på bryteren åpne hovedporten. Klatre i stigen og gå til venstre for å finne trapp til neste gulvet. Gå igjen for å finne et rom med statuer. Bruk en bombe for å ødelegge statuen til venstre, og så beseire fienden til få fjerde golden leaf.

• Gå rett og utforske fram balkongen. Reise rett fra balkongen og plukke opp potten. Kast ved døren, og deretter gå opp for å møte en fiende. Beseire fienden for å skaffe den femte og siste bladet.