Problemet løse øvelser for barn

June 13

Problemet løse øvelser for barn

Etter at barn blir født, er de raskt lære å løse livets små problemer. Men ikke la sin uskyld lure deg. Barna er smarte og stand-bodied skapninger. Enten det er å finne ut hvordan du får mor ut av sengen midt på natten for å avlaste deres sult eller vurderer hvordan gjennomgå over gulvet for første gang å ta katten hale, vet barna hvordan å manipulere deres omstendigheter. Problemløsning er en overgangsrite for barn og foreldre bør være forsiktig med å rane barna disse uvurderlige muligheter som livet presenterer målrettet. Disse daglige conundrums hjelpe bygge et barns tillit og til å utvikle verktøyene som trengs for å håndtere livets større problemer nedover veien.

Babyer

Babyer er født med en naturlig nysgjerrigheten, og du kan oppmuntre til utvikling av innebygde tørsten for kunnskap ved omgir dem med en rekke interessante leker, mat og materialer. Fremme barnets medfødte nysgjerrighet i tillegg til hennes finmotoriske ferdigheter ved å plassere interessant baubles eller sunn behandler akkurat utenfor rekkevidde. Dette vil inspirere barnet å utforske og kanskje krype ut av sin komfortsone for å berøring, smak og leke med sin nyeste erobring, dermed tar et velkjente skritt mot hennes påfølgende uavhengighet.

Pjokk/skolealder

A småbarn eller skolealder barn handler om selvbestemmelse og selvtillit. Småbarn og skolealder lærer best ved sin egen daglige problemløsing. Dette inkluderer slike ting som å sette på klærne, helle melkeproduksjon, vaske hendene eller male rommet. Selv om det er ofte enklere (og mindre rotete) for å gjøre disse ting for barnet, ta et skritt tilbake og la noen virkelige opplevelse som kan lede barnet ditt å komme opp med noen kreativ problemløsning på egne vegne. Tilby ham en hånd når han blir frustrert eller utålmodig, men la ham skikkelsen den ut. Gjøre ikke for å jag å redde sin hver sjanse du får. Hvis foreldre jag i å lagre sine barn for ofte eller gi dem for mye retning i oppstartskostnad, er de utilsiktet forstemmende sine barn fra å bygge selvtilliten de trenger å blomstre.

Tweens

Barn alderen 8 og 12 er for gammel til å spille med leker, men for ung til å være fanget levende store på teen scene. Livet som de vet det kan være full av drama og selvopptatthet. Derfor kan problemløsning være litt mer komplisert enn det er for youger barna. Selv om de preteen år har med seg fysisk vekst spruter, kognitiv utvikling og en økning i resonnement, er dette år at et barn vil utfordre hans foreldre mest. Utøve barnets problemløsning ferdigheter ved å snakke med henne om problemer barna ansiktet. Spør åpent spørsmål. Oppmuntre henne å seriøst vurdere disse problemene i direkte forhold til henne. Inspirere en dyp følelse av bevissthet. Den mer åpen og ærlig at foreldre er med sine barn, jo mer passende at de er å trygt ta de rette valgene i livet. Slik at barna å løse sine egne problemer gjør det mulig for dem å vokse opp å være fritt-tenkende, kreative og selvhjulpne voksne - for ikke å nevne modig. Det er ikke alltid en rett eller gal måte å gjøre ting, men det er alltid rom for en ny måte å gjøre ting.

Tenåringer

Problemløsning tar på en helt ny betydning for tenåringer fordi de fleste av hva tenåringer er håndtere holdes i skjulte foldene av deres personlige relasjoner med foreldre, søsken, lærere knuser og venner. Foreldre bør ledig-opp kommunikasjonslinjene og vise tillit til deres tenåring. Dette kan bety oppfordrer ham til å ta større ansvar i hjemmet, for eksempel matlaging middag, ærender, plukke opp søsken fra skolen og vaske. Denne hverdagen opplevelsen kan være et uvurderlig verktøy i problemløsning og ansvar, men tenåringer kan godt imot det først. Det hjelper også for å åpne sitt sinn for ideen om at verden ikke nødvendigvis dreier av sine egne behov og ønsker.