Is Breaker spillet ideer

February 27

Når vert for en fest eller samvær, må partiet gjester til stede som ikke vet, eller i det minste ikke godt. For å unngå noen ubehagelig stillhet mellom partiet gjester, kan du prøve å planlegge ut noen spill som hjelpe folk starte snakker og bli kjent med hverandre.

Ting felles og unike

Start this game from Group-Games.com by dividing the players into several teams of approximately four to six people. Hånd hvert lag en skriftlig redskap og et blankt papir. Når du sier "Gå", må spillerne finne ut så mange ting de alle har felles. For eksempel, hvis alle spillerne har besøkt Grand Canyon, kan de skrive det ned på papiret. Etter ca to minutter, kan du gå gjennom hvert lag å se hvilke av dem fant ut meste felles innenfor angitt tidsramme. I neste runde, har spillerne snakke med hverandre for å finne det meste de ikke har til felles. For eksempel, hvis en spiller snakker russisk, og ingen andre spillere i gruppen, kan teamet skrive det ned. Laget med meste felles og unike skrevet ned vinner spillet.

Meldingen Under en Plate

Perfekt for et middagsselskap, spille dette spillet fra DivineDinnerParty.com av første definere spisebordet. Skrive på papirlapper et merkelig uttrykk eller en setning som normalt ikke følger flyten av en middag samtale. For eksempel utsagn som "som monkey spiste noen merkelige ting" eller "De funnet aldri kvinnen i natt kjole." Slip avisene under middag plater. Tilordne gjestene et sete ved bordet og har dem alle ser sine plater. Etter at alle har lest meldingene, fortelle dem alt de trenger å prøve og sette inn meldinger i samtalen uten å bli tatt. En spiller kan beskylde en annen person å bruke hans budskap, men hvis han anklaget feil, han mister automatisk spillet. På slutten av middag, kan du se hvilke spillere brukt sine meldinger.

ha ha

Starte dette spillet, perfekt for unge og gamle alike, ved første samle alle spillerne i en sirkel, som foreslått av Wilderdom.com. Fortell alle spillerne har å forbli som høytidelig og alvorlig som de kan gjennom spillet. Velg en spiller å starte spillet, si ordet "Ha" en gang. Spilleren står ved siden av ham sier ordet "Ha" to ganger. Etter dette mønsteret sier den tredje spilleren "Ha" tre ganger. Som spillet utvikler, eliminere spillere som Le eller lage støy når det ikke tur. Den siste spilleren står, vinner å ha unngått latter gjennom spillet.