Hvordan få TM Solar strålen

May 19

TM22, også kjent som Solar stråle, er et regelmessig element i "Pokemon" videospill serien du kan bruke til å lære din Pokemon å utføre Solar strålen evnen. I generasjon V spill, "Pokemon svart versjon" og "Pokemon hvit versjon," kan du finne TM22 i hjul skogen når du har tilgang til en sykkel. Skogen kan være litt forvirrende fordi det er ganske ekspansiv med mange twists, svinger og døde ender, så TM22 er lett oversett hvis du tar deg tid til å utforske.

Instruksjoner

• Gå til hjul skogen. Dette er tilgjengelig via Nacrene byen. Legg byen via western exit inn i skogen. Hodet så langt vest som du kan, til du kommer til andre store oppdateringen av gress.

• Gå nordover gjennom hul loggen, så gå under store hul loggen som fungerer som en rampe. Head vest, Sør og øst opp store, rampe som loggen. Nordover ned andre rampe som loggen.

• Ri gjennom hul loggen fører til Nord. Går øst fram bredt veien med hvit fekting på hver side av den. Gå litt sør til du finner et hull i den østre delen av gjerder og passerer gjennom den.

• Går øst og ri liten rampen til oppdateringen av gress. Fortsette dro østover til du kommer til en annen liten rampe som fører til en lapp gress med en annen rampen ledende øst.

• Ri rampen opp, så gå ned østlige trappa og ned to ramper til en lapp gress. Poke ballen her inneholder TM22, solenergi strålen.