Rød planeter

July 20

Rød planeter

Så langt, er Mars bare terrestriske kroppen kalles en «røde planeten.» Vurderer den vidstrakte naturen plass er det trygt å si at det kan være like planeter i andre områder av plass. Mars er også unik fordi den var en gang trodde å har støttet liv, selv om dette er bekreftet for å være usanne. Selv om mange aspekter av Mars og plass selv forblir et mysterium, er forske den røde planeten fremtredende vitenskapelige bestrebelser for eksperter og amatører alike.

Den røde planeten

Mars fikk sitt kallenavn som «den røde planeten» på grunn av utseendet røde og oransje. Planetens håndtak oppsto i klassisk tid. Gamle grekerne og romerne knyttet til sin røde farge deres respektive guder med krig, Væren og Mars. Oppfinnelsen av teleskoper og eventuell NASA leting senere gitt videre innsikt i årsaken til Marss rød utseende.

Jernoksid

Som en planet er Mars sammensatt av en rekke mineraler. Jernoksid er imidlertid den eneste sammensatt ansvarlig for planetens farge. Jernoksid er vanlig på jorden også. Du kan faktisk se det hver dag i form av rust. Vitenskapelige etiketten er Fe2O3 hematitt. Periodesystemet av Elements, "NH" representerer jern og "O" symboliserer oksygen.

Teorier

Selv om det er klart at overflaten av Mars består av jernoksid, er den faktiske årsaken til dette ukjent. Ifølge universet i dag er det to teorier. Den første teorien hevder at jern ble avsatt av store vulkanske aktiviteten 50 til 500 millioner år siden. Det hevder at flytende vann en gang eksisterte og til slutt fordampet, utsette jern til oksygen og konvertere den til jernoksid. Med andre ord, kan hele planeten har rustet som en gammel bil en historien. Den andre teorien udiskutable at jernoksid kom fra tunge meteor aktivitet som spres jernoksid planeten.

Millioner av farger

Når det gjelder å forstå rødt overflaten av Mars, er begrepet "sann farge" noe som eksperter som Jim Bell foretrekker å unngå. Bell er ansvarlig for Pancam fargen tenkelig systemet på Mars Exploration Rovers. Han forklarer at til tross for nøyaktigheten av Mars rover's kameraer, bildene ikke nødvendigvis det menneskelige øyet vil se. Men er det trygt å si at gjeldende fargedata er ganske nøyaktig, men ikke nøyaktig.