Hvordan kan jeg tjene penger på 13?

June 24

Hvordan kan jeg tjene penger på 13?

Nye tenåringer for krever unge offisielt inn arbeidsstokken ofte ekstra lommepenger. Noen kreativitet, planlegging og utholdenhet, kan du opprette muligheter som vil tillate deg å fylle lommene med ekstra penger. Komme inn gründerånd og du finner verdien for hardt arbeid, sammen med muligheten til å tjene noen penger på egenhånd.

Instruksjoner

Hvordan kan jeg tjene penger på 13?

• Walk hunder, og tilbyr et akterdekk-scooping tjeneste for naboer. En ting som er felles i de fleste nabolag er masse slekt hundene, og mange mennesker ville elske for noen regelmessig ta hunden ut for litt trening og/eller scoop på akterdekk fra verftet. Annonsere ved å sette opp skilt nær postbokser gangavstand til ditt hjem. I tillegg banke på døren til venner og naboer som du er kjent, og la dem vite at du er på utkikk etter muligheter i feltet pass av kjæledyr. Være åpen for flere relaterte forespørsler, som kjæledyr sitter under ferier eller hunden bading. Når du får en kunde eller to, er bedriften sannsynlig å vokse gjennom jungeltelegrafen.

• Vask biler i sommer, rake løv i høst, og fjerne snø om vinteren. Jobbene teen fungerer best og er mest moro i en gruppe venner som ønsker å tjene penger som et team. Annonsere ved å plassere plakater rundt i nabolaget og spør foreldrene dine og dine naboer til å spre ordet. Snørydding, hagearbeid og bilvask jobber alle krever oppmerksomhet på detaljer og hardt fysisk arbeid. Den gode nyheten er at når du viser kundene at du er god og grundig på disse aktivitetene, er det sannsynlig å invitere deg tilbake for å gjøre dem regelmessig gjennom hele sesongen.

• Barnevakt eller være en forelder hjelper. Behovet for gode barnevakter, en tradisjonell teen jobb, går aldri bort. Mange lokalsamfunn tilbyr nå kurs i hvordan å være en ansvarlig barnevakt og sertifiseringer kan også gis når kurset er fullført. Kontroller at naboene med små barn vet at du har tatt disse klassene, som viser et ekte ønske om å være en sikkerhet bevisst barnevakt. Ord av en god barnevakt vanligvis sprer seg som ild gjennom et nabolag, og før du vet det er sannsynlig at du har mer forespørsler enn du kan godta. For nye tenåringer bare blir interessert i barnevakt, er rollen av foreldrenes helper et flott første skritt. Tilby å spille med noen barn mens foreldrene er hjemme. Dette gir mor eller far sjansen til å oppnå akkord i nærheten huset mens du underholde og holde et øye med barna. De fleste foreldre verdsette høyeste denne tjenesten, og det viser dem at du vil være en fantastisk barnevakt så snart du er klare til å gå videre til at graden av ansvar.

Tips og advarsler

  • Et smil og en vennlig måte gå en lang vei når spørre en nabo å ansette deg for en jobb. Vær høflig og se folk i øynene.
  • Bare ta jobbene som du vil nyte; f.eks, hvis du er redd for hunder, ikke annonsere for pet tjenester.
  • Aldri slå på dører ber om å være ansatt med mindre du kjenner personen som bor i huset.
  • Hvis noen ringer deg om en gjør en jobb for ham, sikre din kjenner personen før oppgaven.
  • Hvis noen du har aldri møtt ønsker å ansette deg, gå møte henne med foreldrene dine før du godtar jobben.
  • Kontroller at en forelder eller verge alltid vet hvor du skal før avreise for arbeid.