Hvordan å kutte ut PS3 overoppheting

November 18

Hvordan å kutte ut PS3 overoppheting

Det er ikke noe mer frustrerende enn å ha PlayStation 3 (PS3) systemet uventet avslutning i et spill. Overoppheting er en av de viktigste årsakene til uventede PS3 avslutninger, som kan ødelegge data på konsollen og føre til lengre sikt problemer. Det finnes en rekke tiltak du kan ta for å forhindre Sony konsollen fra overoppheting, som vil bidra til å sikre du opprettholde et rent, sunt PS3 system.

Instruksjoner

• Oppsett PS3 i ett av de to posisjonene anbefalt av Sony. Plassere konsollen enten står loddrett på venstre siden eller vannrett. Plasser konsollen slik at luftinntakene er minst fire inches fra andre objekter, for eksempel en vegg. I tillegg forhindre luftventiler tilstopping av ikke situating konsollen på lang haug tepper eller tepper.

• Stengt PS3 ned helt når du ikke forventer å bruke det for minst et par timer, for eksempel over natten. La konsollen i ventemodus hvis du planlegger å bruke det igjen i de neste par timer. Forlater PS3 på standby betyr at det fortsatt er forbruker strøm og opererer internt, som kan føre til overoppheting.

• Tillate PS3 å hvile hver tre-fire timers bruk. Strekke bena og la øynene hvile, gå en tur og, hvis mulig, får utenfor å la øynene å omstille til naturlig lys før retur til spillet.

• Opprettholde klart og tydelig ventilasjon. Tørk støvet fra overflater på konsollen med en ikke-fibrøs klut før du bruker slangen feste støvsuger enkel sugeevnen bort overflødig støv og skitt fra åpningene.

Tips og advarsler

  • Aldri slag komprimert luft inn i åpningene på PS3, siden dette kan føre til at systemet å tette.