Hvordan lage din egen akvariet bakgrunner

October 7

Hvordan lage din egen akvariet bakgrunner

Noen ganger alle fargerike dekorasjoner og fisk du legge til din akvariet bare er ikke nok. Noe fremdeles ser ikke helt riktig. Kanskje du kan se mange ledninger gjennom akvariet glass, eller kanskje din tapet eller maling farge ser fordreid og skjemmende gjennom glasset. Hvis det er tilfelle, det øst å løse disse problemene med en akvariet bakgrunn. En akvariet bakgrunnen vil dybde til akvariet landskap og skjule veggen og ledninger vises gjennom. De kan være så enkelt som et barns tegning eller så komplisert som en detaljert kunstverk. Den første prosessen er enkel - retning du ta det er opp til deg.

Instruksjoner

• Måle baksiden av akvariet med målebånd. Du vet både hvor høy og hvor stort det er. Bruk disse målingene for å klippe ut et stykke papir som vil passe perfekt mot baksiden av akvariet.

• Dekorere papiret. Det er mange måter å gjøre dette. Du kan lage en akvarell maleri eller bruke markører, fargestifter eller fargeblyanter opprette en seascape. Du kan skrive ut bilder fra Internett eller klippe bilder av blader for å lage en collage. Valgte farger som kompliment dekorative tank elementene og fargen på fisk og grus.

• Fest ferdig bakgrunnen kunst til akvariet ved hjelp av maskeringstape. Dette er bare for å se hvordan bakgrunnen ser ut. Hvis du er misfornøyd, gjør eventuelle nødvendige justeringer. Hvis du liker bakgrunnen, forsiktig ta det ned og fjerne stykke maskeringstape.

• Beskytt bildet fra vannskader ved å dekke det med klart kontakt papir. Rulle ut et ark kontakt, ansiktet ned, på en flat overflate. Bruk pencil og målebånd for å tegne dimensjonene av bakgrunnen på tape, legge til tre inches på hver side. De ekstra tre inches er å knytte kontakt oppgaven enklere. Hvis bildet er høyere enn kontakt papiret, rulle ut to ark, å sette en over den andre, å sikre dem med maskeringstape hvor de møter. Når du har merket målinger, kuttet ut kontakt papiret. Gjenta denne prosessen så du har nok kontakt papir å dekke front side og bakside.

Fjern støtte fra kontakt arket reservert for baksiden av bakgrunnsbildet. Lå kontakt papiret på en hard, flat overflate med det klissete siden. Finne midten av bildet og midten av kontakt papiret (grovt estimat). Trykk på baksiden av bildet for kontakt papir og arbeid fra midten utover, utjevning papiret med hånden for å unngå luftbobler. Det hjelper for å arbeide i en sirkelbevegelse bruker flat hånden for å trykk bestemt bildet på kontakt papiret.

Fjern støtte fra andre arket kontakt. Finn omtrentlig midten av arket. Det klissete siden ned, trykk i midten av kontakt papiret på midten av bildet. Med samme firma, sirkulær bevegelse, bruk din hånd for å glatte kontakt papiret over bildet.

• Bruk saks for å klippe av overflødig kontakt papir. Du ønsker kanskje å forlate en kvart tomme kantlinje rundt at bakgrunnsbildet skal opprette en forsegling mot vann. Bruke dobbel kølle tape å knytte bildet til baksiden av akvariet og nyte.

Tips og advarsler

  • Hvis du finne kontakt papir for vanskelig å håndtere, ta bildet til et kopieringsfirma være laminert.
  • Varme og fuktighet kan føre til kondens på baksiden av tanken. Kontroller at alt du Fest til baksiden av tanken er laminert, ikke for å miste det når den blir våt.