Publisere spill ideer av barn

August 16

Publisere spill ideer av barn

Det første trinnet i publisering en spill-idé er å søke etter potensiell utgivere. Det er også muligheten til selv-publisering barnets videospill ideer. Internett er en verdifull ressurs for å finne potensielle utgivere og få mer informasjon for å fremme barnets spillet ideer. Spillet ideer er beskyttet av samme opphavsrett som gjelder for alle andre opprinnelige arbeid.

Instruksjoner

• Bruker Internett, søke etter potensielle utgivere som spesialiserer seg på videospill. Erverve adressene og deretter skrive selskapene og be om et skjema. Dette er dokumenter som inneholder alle juridisk informasjon om hvordan selskapet bruker informasjonen du sender dem om ditt barns spill. Les denne juridisk informasjon nøye, og kontroller at du ikke signere bort barnets rett til spillet. Du bør aldri måtte kompensere en organisasjon å se på barnets spill. Vokt dere for svindel som selskaper be om en avgift for å se video spill.

• Besøk lokale spillet butikker å sammenligne video spill. Ser for videospill som er i samme kategori som din. På baksiden av alle spill, vil du finne navnet og adressen til firmaet som publisert videospill. Bare kontakte selskaper har publisert spill som er som barnet har designet. Hvis du har en simulering spillet, se etter selskaper som har publisert simuleringsspill.

• Når du har funnet en potensiell utgiver, må du skrive selskapet fortelle eieren om barnets videospill og ber om et skjema. Innsendingen bør bestå av velskrevet regler for video spill og alle obligatoriske komponenter å spille. Beholde en kopi av alt materiale du sender til utgivere. Det tar selskaper hvor som helst fra tre til seks måneder å vurdere barnets spillet. Hvis selskapet liker innsendingen, vil du bli kontaktet for å diskutere publikasjonen, endringer, avgifter, avgifter og distribusjon planer.

Tips og advarsler

  • Hvis du ønsker å gjøre ditt barns spillet idé til virkelighet, er det mulig at du må være vedvarende.
  • Aksepter ikke fast pris for spill hvis du ønsker å motta royalties.