DIY batteridrevet rør Preamp

May 11

DIY batteridrevet rør Preamp

Batteridrevet slangen forsterkeren er et populært og dyrt alternativ for ytelse når ingen direkte strøm er tilgjengelig. Batteridrevet forsterkere har også blitt en måte for musikere og artister å "gå grønne" ved å redusere bruken av DC gjeldende i ytelse med litium-batterier. Bygge en batteridrevet amp er et alternativ for DIY musikere og lyttere. For prisen av deler og investering av tid, kan du bygge en batteridrevet forsterker i dag.

Instruksjoner

• Velg en skjematisk for en batteridrevet rør forsterker en Internett-ressursen. (Se referanse 1) Skjematisk viser elektroniske komponenter som rør, motstander og kondensatorer som symboler med numerisk notasjoner som representerer spesifikasjonene for slike komponenter. Mens skjematisk for rørforsterkere bruker bare vintage (pre transistor) materialer er tilgjengelige, tilbyr en skjematisk bruker en hybrid av rør og transistorer lengre batterilevetid og høyere kvalitet.

• Bruk skjematiske seg som en stykkliste, hvis din skjematisk ikke allerede inneholder en. Skriv ned hver elektronisk komponent og tilknyttede spesifikasjonene, representert ved symboler på din skjematisk. Bestille deler fra en Internett elektronikkforhandler. En batteridrevet rør forsterker krever nødvendigvis en transformator, av/på-bryteren, forskjellige rørene, transistorer, motstander, kondensatorer, en akkumulator emballere strømkilde og lyd inn og lyd ut pinner.

• Tegne din skjematisk et tomt kretskort med en voks blyant. Noen endringer kan være nødvendig å imøtekomme virkelige størrelsen og retningen til hver elektronisk komponent, men opprettholde så mye av den opprinnelige retningen som mulig. Plasser hver elektronisk komponent i kretskortet der skjematiske dikterer og slå styret over å bøye tilkobling pinner å holde komponentene på plass. Unngå å bøye pluggene på rørene seg, men påføre stikkontakter, eventuelt av rørene til kretskortet.

• Lodding hver elektronisk komponent til styret bruker 25 watt loddebolt og rosin kjerner loddetråd. Sted rosin-kjernen lodding mot bøyd felles av den elektroniske komponenten og kretskortet. (Se referanse 2) Touch oppvarmet spissen av din 25 watt loddebolt til rosin kjerner loddetinn og smelte litt til felles. For større komponenter som transformers, bruke inkludert bolter feste enheten til styret.

• Følg ledningene representert i din skjematisk å koble komponenter med ledninger blyanten på loddet siden av kretskort. Der en tilkobling er trukket i din skjematisk, bruk ledninger blyant for å smelte en linje av ledende kobber direkte til. Starte på høyre side av brettet og finish ledninger til venstre å hindre flekker eller forbrenning som følge av smeltet kobber.

• Sett din akkumulator drevet rør forsterker i tre prosjektet kabinett. En liten tilpasset laget tre eller en butikk-kjøpte håndverket er tilstrekkelig. Bruke en håndholdt roterende verktøy til å skjære hull for batteripakken, av/på bryter og eventuelle dioder inkluderes i utformingen.

Tips og advarsler

  • Påføre kobber bånd til kantene av din kretskortet før lodding for å gi en enkelt bakken.
  • Tilpasse ditt prosjekt kabinett ved etterbehandling og male tre.
  • Gjør rør enkelt å nå og erstatte, fortrinnsvis ved å holde rørene utsatt når prosjektet i kabinettet.
  • Håndtere rør forsiktig.
  • Bruk alltid vernebriller når lodding eller bruke en ledninger blyant.
  • Bruk alltid ledninger blyanter og lodding strykejern på en ventilert område på grunn av giftige gasser.
  • Ikke tegne eller skrive på siden av styret hvor loddebolt og ledninger blyant brukes.