Hvordan jeg adoptere et barn i et tredje verden land?

April 22

Adoptere et barn fra et tredje verden land, som alle opptakene, begynner med et program for å bestemme valgbarhet. Potensielle foreldre må være fingerprinted og sende til en bakgrunnssjekk. De må også overholde amerikanske føderale lover og lovene i barnets landet lovene i foreldrenes hjemstat. Amerikanerne vedtatt 12,753 barn fra tredje verden land i 2009, ifølge US Department of State.

Innstillinger

"Det er en rekke land som fungerer med amerikanske par håpende å oppta, så identifisere hvilket land fungerer best for din familie er vanligvis det første trinnet du vil ta når fremover," Ifølge Department of State. Du vil også ønske å identifisere valg med hensyn til alder, kjønn og etnisk bakgrunn så vel som om du er villig til å adoptere et barn med spesielle behov eller ikke.

Tilgjengelighet

"Barn er tilgjengelig fra mer enn 50 land i Asia, Øst-Europa, Latin-Amerika og enkelte afrikanske land," i henhold til Adoption.com. De mest populære landene er Kina, Etiopia, Haiti, Sør-Korea, Mexico, Kasakhstan, Russland, Ukraina, Liberia, Columbia, India og Vietnam.

Forskrifter

Uregelmessigheter i tredje verden land opprette behov for forskrifter som forsøker å bremse korrupsjon i adopsjon praksis. "Akkreditering regelverket også arbeide for å sikre at tjenesteleverandøren adopsjon opererer med etisk praksis," sier Schuster Institutt for undersøkende journalistikk. Det foreslår gjør at adopsjon byrå har riktig legitimasjon, styret, økonomiske reserver, forsikring og opplæring for ansatte.

Advarsel

«Velge en leverandør av kvalifiserte adopsjon er en svært viktig del av adopsjonsprosessen, sier US Department of State. Det er viktig å unngå land som har suspendert adopsjoner, kan ikke behandle opptakene i USA eller ikke overholder Haag-konvensjonen adopsjon.