Hvordan kan jeg lage min egen Fancy autografer?

September 23

Hvordan kan jeg lage min egen Fancy autografer?

Å ha en spesiell signatur er svært viktig, spesielt for offentlige personer som ofte bedt om å registrere sine autograf. Hvordan du registrerer ditt navn forteller mye om hvem du er og hvordan du presenterer deg selv til verden. Hvis du er på alle misfornøyd med gjeldende signaturen, er endre det en veldig god idé. Gamle vaner er vanskelig å bryte, skjønt, så gjør bryteren tar litt første kreativitet og mange etterfølgende praksis.

Instruksjoner

• Studere autografer av berømte personligheter, betaler oppmerksomhet til hva gjør hver signatur skiller seg ut fra resten. Merk figurene bokstavene, måten de er bundet sammen og hvilke typer blomstrer brukes.

• Skrive ut navn, sakte, i utskrift i stedet for kursiv. Se på den generelle formen av navnet ditt og tenke på hvordan det kunne bli forskjønnet.

• Registrer ditt slik du vanligvis gjør, men gjør en eller to små endringer du tenkt på tidligere. Hvis gjeldende signaturen er uleselige, skrive navnet ditt nøye i kursiv i stedet for starter med vanlig stil.

• Fortsette å utvikle autografen din, prøver ut forskjellige typer blomstrer, innledende store bokstaver, størrelser og vinkler. Når du har en form du liker, praksis det flere ganger med ulike typer penner.

• Praktisere dine nye autograf med pennen som du liker best. Alltid bære denne pennen med deg, slik at du kan bruke den når du skal registrere ditt navn på en sjekk, en bok eller en fan playbill.