Hvordan å holde ungene takknemlig i ferier

September 15

Hvordan å holde ungene takknemlig i ferier

Holde barna takknemlig i ferier er ikke vanskelig, men det tar konsistent modellering og tålmodighet. Så hvordan holder barna takknemlig, spesielt når de er oversvømt med meldinger av grådighet og høye forventninger? Det synes dette ville være en skremmende oppgave, som det innebærer endre dine synspunkter, daglig outlook og umiddelbare reaksjoner, men det er enkelt. Du skal lære takknemlighet i enkle måter ved å huske din egen oppførsel og ta tid til å dele. Og, det vil vare mye lenger enn bare ferien; takknemlighet vil vare en levetid.

Instruksjoner

• Lede ved eksempel. La barna ta deg å være takknemlig for hva du har og ikke alltid ønsker mer. Vis dem hvordan du sette pris på de små tingene, som en vakker solnedgang eller en ettermiddag på park. Lær dem å sette pris på verden som omgir dem. Gjør ordinære vises ekstra spesiell, og ekstra spesielt hva det er, en godbit, og unntak, ikke noe å ta for gitt eller å forvente.

• Vise barna hvordan å passere det på. Ta de frivillige på lokale ly eller lager hylle for Verdensbanken. Har dem med deg når du donere husholdningsartikler eller delta i pengeinnsamlinger. Spør barna gå gjennom sine elementer og finne tre tingene i god stand de kunne del med og gi et barn som trenger dem. Forklare hvordan noen barn ikke har hjertelig frakker eller utstoppede dyr å spille med. La barna vet hvor heldige de er og diskutere hvorfor det er viktig å dele med andre.

• Fokus på gleden av å gi og snakke om hvordan barna kan gi gaver til andre. Vise dem hvordan å lage hjemmelagde gaver fra elementer rundt i huset. Lær dem at ikke alle gave har å koste mye penger. La barna vet hvor mye deres omtanke er verdsatt og hvor takknemlig du er for dem. Uttrykke din takknemlighet mot folk og deres handlinger eller hyggelige ord, ikke ting.

• Snakk med barna om å være takknemlig. På slutten av dagen be barna hva de er takknemlig for. Hjelpe dem med å gjenkjenne hvor mange ting i livet de har å sette pris på hvor heldig de er. La dem vite det er greit å ha ting, og å nyte sine leker, men å huske disse utskiftbare elementer ikke er det viktigste de har. Lage et spill av den. Still inn en tidtaker for tre minutter og har hver person gjør en liste over ting de er takknemlig for. Når tiden er, må hver person krysse av alle utskiftbare elementer. Personen som har den venstre er vinneren.

• Oppmuntre barna å være sjenerøse. Snakk om grådighet og egoistiske måter. Spør dem eksempler på grådighet og takknemlighet. Hele dagen, tilfeldig nevne hvor heldig du er på grunn av din helse, din evne til å arbeide, familien er i nærheten, noen andre eksempel som passer. Som barn vokse og modnes de vil sette pris på de gode tingene i livet, og de vil være takknemlig året, ikke bare i ferier.

Tips og advarsler

  • Praksis viser din takknemlighet daglig. Det vil snart bli vane. Forklar hvorfor du er takknemlig for det du har barn. Forvent takknemlighet fra barn. Ikke alltid kjøpe barna de største og best. De forventer det og miste takknemlighet.
  • Hvis barna er grådig eller egoistisk, nappe det nå. slangen er kvaliteter ikke bli noen.