Betydningene av Bloodroot blomst

March 4

Bloodroot blomsten (Sanguinaria canadensis) er opprinnelig fra det østlige USA og Canada, men så langt vest som Texas finnes. Det er del av valmue familien og har andre navn som inneholder "Indian maling," "king rot," "slangebitt" og "søt slummer."

Beskrivelse

Bloodroot planter vokse i kolonier og sjelden nå større enn seks inches høy. Blomstene er hvite med en fet gul sentrum og har åtte til ti lange, smale petals. Disse kronblad ved daggry åpne og lukke ved mørkets frembrudd. Store runde blader også åpen i solen og krøller rundt stammer om natten.

Navnet betyr

Bloodroot blomsten tar sitt navn fra rød saft fabrikken produserer. Anlegget juice virker veldig mye som blod både farge og konsistens. Røttene av anlegget er en levende rød. Sanguinaria er Latin for blødning.

Elsker anlegget

Menn av Ponca, en indiansk stamme, ville dekke hendene med rød saft før du besøker en kjærlighet interesse. De trodde de holdt deretter hånden av kvinnen de ønsket å gifte seg, ville hun si ja.

Spådom

Rød saft ville blandes med animalsk fett å gjøre en blanding brukes som kroppen maling for indiansk seremonier eller andre parter. Det ble antatt at bloodroot kan hjelpe en person se inn i fremtiden.

Helbredende plante

Om bloodroot må brukes med forsiktighet, har anlegget medisinsk bruk. Indianere brukte roten i te å behandle lunge lidelser og fevers og som et brekkmiddel. Saften var brukt lokalt å behandle ringworm, eksem og vorter. I dag brukes det i små mengder i noen tannkrem for å behandle tannkjøttsykdommer. Anlegget sies å symbolisere healing, vekst og styrke.

ny info ref 1