Hvordan lage en foss på BFME 2 World Builder

April 6

Battle for Middle Earth 2, EAS populære strategi spilt i Herren, ringer universet, inneholder detaljert, variert kampanje kart beregnet å fremkalle land av Midgard. For fans av spillet som vil lage sine egne kart, har BFME 2 også en fleksibel nivå editor kalt World Builder.Mens det ikke kan nødvendigvis være stor taktisk forskjell mellom en frodig, er detaljert kart og samme kart hver brikke ser nøyaktig det samme, å skape et visuelt interessant kart halve moroa med World Builder. Fosser er et perfekt eksempel på noe du kan bruke til å kjøttet ut kartet.

Instruksjoner

• Åpne World Builder og opprette en ny tilknytning eller åpne en eksisterende fil. Hvis kartet ikke allerede har en klippe, opprette en.

• Velg verktøyet River på verktøylinjen. Velg et punkt på høyere nivå av terreng der du vil elven å begynne. Klikk og dra fra det stedet til kanten av stupet. Dette vil opprette en svart linje. Klikk den svarte linjen og trekk den ut til venstre eller høyre, som vil lage et rektangel vann. Dette vil være kilden til din fossen.

• Klikk på "Objekter"-ikonet på verktøylinjen og finne fossen som du vil bruke. Fossefall kan finnes under ByNativeType > sivile > Misc_Natural. De fleste av fossefall under "W", men vannkraftproduksjon Kløvendal er under "R."

• Velg fossen du vil bruke og plassere den på klippen, rett under elva du gjorde tidligere. Selv om fosser er teknisk objekter, ved å koble en til elven kilden vil du skape illusjonen at elven og fossen er ett objekt.

• Velg verktøyet River og lage en vannkilde i bunnen av fossen objektet. Dette kan være en fortsettelse av elven på toppen av klippen, eller bare et lite basseng av vann for fossen å tømme inn.

Tips og advarsler

  • Verktøyet River bare oppretter en ren, rektangulær vannmasse. Opprette svinger i elven ved å velge verktøyet River og klikke på de blå linjene rundt elven. Dette vil opprette "ledd" langs elva som du kan flytte slik det passer. Endre andre innstillinger, for eksempel vannstanden og hastighet, ved å merke elven og åpne emballasjen alternativer.