Kan en Baby gjennomgå fra sittende stilling?

April 3

Kan en Baby gjennomgå fra sittende stilling?

Det er så mange utviklingsmessige milepæler for en baby å nå venter for barnet å nå dem kan gjøre alle foreldre engstelig. Alle barn lære å gjennomgå, sitte opp og gå på ulike stadier. Hvis barnet er allerede lære å sitte opp, kan så det absolutt være tid for henne å lære å gjennomgå. Babyer kan lære å gjennomgå fra forskjellige posisjoner, inkludert sittende.

Sittestilling

Selv om alle babyer utvikle på forskjellige rater, vil de fleste babyer lære å sitte på sin egen mellom fire og syv måneder gammel. For at barnet å sitte, må han utvikle nakke muskler og evne til å holde opp hodet av seg selv. Du kanskje har oppdaget at før lære å sitte opp, var barnet lære hvordan å holde opp hodet mens du ser på hva som skjer. Når i sittende stilling, barnet ditt har begynt å utvikle nødvendige funksjoner han trenger å flytte til neste fase: kravlesøk.

Kravlesøk

Når barnet har utviklet styrke til å sitte alene, vil hun begynne å arbeide på bygge styrke i armene, beina og tilbake. Dette skjer vanligvis mellom seks og ti måneder gammel. Bygge disse musklene vil gi barnet ditt muligheten til å flytte på hendene og knærne. Denne bevegelsen i kravlesøket plasser begynner når barnet er i sittende stilling. I tillegg finne noen foreldre at deres babyer først lære å gjennomgå mens du legger på deres mager. Så ikke bli overrasket om babyen utvikler ferdigheter forskjellig fra andre barn.

Bistå i utvikling

Hvis du ønsker å hjelpe barnet lære å gjennomgå fra sittende stilling, er det noen teknikker for å bruke. En populær metode er å plassere ditt barns favoritt leketøy kun en liten avstand fra ham. Mange barn vil forsøke å nå for leketøy, og derfor de vil lære hvordan du komfortabelt støtte seg på alle fire. Når de når denne posisjonen, prøve å flytte leketøy litt lenger bort. Til slutt, babyen vil forsøke å oppnå leketøy og vil være gjennomgang før du vet det.

Betraktninger

Husk at alle barn lære å gjennomgå i eget tempo. Hvis du har spørsmål om barnets utviklingsmessige stadier, snakk med din barnelege. Også huske på at når barnet ditt begynner å krype, må du starte baby-proofing huset. Kontroller at alt som er i sin nærhet er flyttet eller låst.