Produksjon planlegging Tips

April 15

En uavhengig filmproduksjon tar mye arbeid og tid, spesielt hvis du ikke har ressurser innen en store studioproduksjon. Organisasjonen er nøkkelen til å skape en glatt og vellykket produksjon. Følgende og sikre alt er i orden vil hjelpe deg enormt underveis. Mye planlegging er i pre-produksjon og når kameraene begynner å rulle, jobben bare blir enklere.

Skriptet sammenbrudd

Før en produksjon begynner, må du bryte ned skript scene for scene for å vurdere hva hver scene trenger i forhold til produksjon. Disse listene av hva som trengs kalles sammenbrudd ark, og hver scene bør ha ett. Overskriften på arket vil inneholde tittelen på produksjonen samt hvor scenen. Under som viser du hvor lenge scenen er, hvor scenen foregår, primære skuespillere, statister og annen informasjon som dyr, garderober og rekvisitter. Arkene bør også inneholde noen spesiell informasjon som filming ganger og spesialeffekter som kreves.

Tillater

Når din skriptet sammenbrudd er fullført, må du sikre alle nødvendige filming tillatelser. Hver stat har sin egen film kommisjon som utsteder de nødvendige tillatelsene for at en film der. Priser varierer, og du kan finne billigere priser ved å velge en obskur tilstand som ikke får mye virksomhet.

Penger sporing

Alle utgifter skal holdes i en logg for å holde nøyaktig og stramt budsjett tidsplaner. Skrive ut et budsjettark ved hjelp av et regnearkformat. Kategorisere hvert element i produksjon og skrive ut pengeverdier for kategorier, inkludert datoen og sjekknummer om nødvendig. Inkluder utstyr, behandling, skuespillere og andre avgifter som kan oppstå.

Utstyr

Kontroller at du har alle utstyret forberedt for produksjon. Du bør ha et viktigste videokamera som du vil bruke, samt et par andre kameraer for alternative eller sikkerhetskopiere skudd. Stativer, tamponger og andre kameraet står er også avgjørende for produksjonen. Bruk storyboards for å planlegge ut hva slags linser og zoomer du trenger. Bestem om det kreves en kran eller annen type kamera drift.

Mannskap

Avhengig av budsjettet, kunne mannskapet bestå av dusinvis eller noen av dine venner. Planlegge rundt dette og vurdere hva du trenger for hver mannskapet. Prøv å fordele arbeid som mulig slik at ingen gjør for mye. Planlegge ut hvor mye mat må du sørge for lunsj, middag og frokost.