Emosjonelle spedbarn utvikling

September 30

Babyer kan bli født med visse medfødt følelsesmessige evner, men deres forståelse av følelser avhenger i stor grad på deres samspill med andre første året av livet. Den kjærlighet og oppmerksomhet mor, far, søsken og omsorgspersoner gir vil hjelpe spedbarn føle sårt tiltrengte komfort, sikkerhet og tillit. Babyer inngå avtaler med de menneskene som er nærmest dem. De stepping steinene av følelsesmessige obligasjoner spedbarn ansiktet vil hjelpe dem å fremme relasjoner som de blir eldre.

Følelsesmessige obligasjoner bygge selvtillit

Etter at et barn er brakt inn i verden, formet hans selvoppfatning av forholdet rundt ham, og hvordan folk forholder seg til ham. Ord omsorgspersoner bruk tidlig på kan hjelpe forme babyens selvfølelse. Når et barn stadig hører slike fraser som "du er en god gutt" eller "hva en pen jente," meldinger som leveres til barn figuren en idé om hvem de er, selv om lite babyer.

Vurdere barnets behov

Ifølge-zerotothree.org, bør foreldre gi omsorg til barn basert på det han trenger. Vær spesielt oppmerksom på signaler barn kan gi, og deretter bestemme hvordan til beste støtte ham så han får han trenger. Hvis han har problemer med å gjennomgå, ikke rettferdig bevege seg fra ett sted til neste. I stedet, sette et leketøy bare ute av hans rekkevidde å be ham om å gå videre.

Vise kjærlighet og pleie

Touch er svært viktig for et barn. Pass på at one-on-one kontakt så ofte som mulig. Masse holder, kosing, synge og snakke med en baby vil gi meldingen at hun er elsket. Det er like viktig å vise kjærlighet og hengivenhet når et barn gråt eller cranky, som da han er glad og smilende. Viser oppmerksomhet til barn hele ganger lærer ham at han vil bli elsket under alle omstendigheter. Det viser også et barn at hun kan stole på hennes overordnede selv når hun er mest masete.

Emosjonelle utvikling i de første seks månedene

I først er måneden eller så, gråter den eneste måten barn kan stemme følelsen av misnøye. Ved den tredje måneden, men kan gråt opphøre og gjøre vei for ekte utover viser av følelser. Smilende, blir en måte å kommunisere. Fire måneder, hun blir enda bedre til å kommunisere behov og begynner å merke andre menneskers følelser, også. Når noen synes glad, hun kan smile, eller hvis sinne vises, hun bli opprørt. Fem måneder, kan en baby Le for første gang, viser preferanse mot kjente personer, og vise følelser gjennom ansiktsuttrykk. I seks måneder, vil et barn begynne å imitere en forelder handlinger og følelser.

Emosjonelle utviklingen i månedene syv gjennom tolv

Syv måneder kan barn begynne å vise frykt. Mellom åtte og ti barn vil vise ansiktsuttrykk som samsvarer med grunnleggende følelser og fremmed angst vil være i full kraft. Han vil vise tegnene til selvstendighet mot slutten av det første året og fortsetter å vise alle følelser han har. Det er ikke før sitt andre år som et barn lærer noe administrere sine følelser.