Hvordan lage en fin Motor bord for en pjokk

June 16

Småbarn utvikle finmotoriske ferdigheter hver dag, og deres ønske om å være uavhengig hjelper dem i dette. Hvis du vil hjelpe din liten en utvikle sin finmotoriske ferdigheter, bygge et styre hun kan bruke hjemme å praktisere disse ferdighetene og ha moro mens hun lærer.

Instruksjoner

• Klipp et stykke heldekkende farge, lyse stoff i en solid materiale som lerret eller bomull. Gjør det fem inches lengre og bredere enn en oppslagstavle eller kork bord du vil bruke for dette prosjektet.

• Kuttet opp gamle biter av klær og sy dem på stoffet, linjeavstand rundt sentrum. Klipp ut en glidelås og sy den på stoffet slik at barnet kan øve zipping og unzipping. Kuttet ut knapper og knapphull gå med dem og plassere dem på stoffet så han kan knappen og unbutton. Finne en borrelås og fest den til stoffet så han kan rive det av og legge den på nytt.

• Knytte knute på en shoelace og sy knuten på stoffet i et annet sted, slik at endene av shoelaces henger løst. Et utvalg av store tre eller plast perler inn en plast glidelås bag å bruke dette; barnet kan perlene på shoelace og trekke dem av igjen. For å feste posen til stoffet, bare bruk en tegnestift etter at stoffet til kork-bord.

• Fest stoffet til kork bord eller oppslagstavle. Vikle stoffet rundt foran korken styret, med ting du har sydd på vender ut. Deretter stift eller bruke stoff lim som fester kantene på stoffet til baksiden av kork eller oppslagstavler, trekke tett for en tettsittende passform. Nå du har pakket korken styret i stoffet, og foran styret er full av fine motor aktiviteter for barnet ditt.

• Ta små kvadrater av faux pels, skinn eller vinyl, og sandpapir (eller andre teksturert stoff som du finner) og fest dem rundt topp, bunn og sidene av brettet som en ramme. Nå barnet kan more følelsen forskjellige teksturer av disse elementene som hun spiller.

Tips og advarsler

  • Når barnet blir eldre, kan hun lære å knytte skoene bruke shoelaces i styret.
  • Hvis barnet ditt får lei av disse aktivitetene, kan du endre dem ved stifting nye elementer til styret eller fjerne stoffet og erstatte den med nye aktiviteter.
  • Perlene kan være kvelende hazard. Alltid være tilstede til barnet under avspilling.