Tre tegn Carving DIY

May 2

Tre tegn Carving DIY

Har en tre planke som viser ditt navn, er adresse eller yrke kreative og estetisk tiltalende. Design og type tre, samt formen og fargen på skriften kan reflektere din smak og lede mennesker til din adresse. Det kan også gjøre en flott gave element. Skar ut et tre tegn er en relativt enkel oppgave med riktig verktøy, og noe du kan gjøre selv hjemme med litt fingerferdighet og kreative kunnskap.

Materialer

Å skjære et tre tegn må en meisel, huljern, V-verktøyet, puslespill og sandpapir. Du må også noen type stang eller andre enheter til å holde opp skilt med mindre du har tenkt å henge den mot en spiker. Først må du velge hva slags tre bruker for skilt. Velge en skog som er myk i stedet for hardt vil gjøre jobben mye enklere. Eik eller tømmer er begge relativt myk skogen som er lettere for nybegynner treskjærer å arbeide med.

Tegne mønster

Før du faktisk carving, må du sikre trestykket du er carving på en passende størrelse eller form. Tegn kan være ovale, rektangulære, firkantede eller andre ønsket form. Bruke en stikksag for å kutt veden til den riktige figuren. Neste viktige trinn er å trekke ut mønsteret for informasjonen som du har tenkt å skjære i tre. Bruk blyant til å tegne mønster. Sjablongen kutte er også en god idé, som bruker sjablonger kan hjelpe deg å avstand brevene og brevene ser riktig.

Carving

Når du har mønsteret på, er det tid til å gjøre faktiske carving. Bruke verktøyet V, forsiktig skjære langs mønsteret som du skrev som om du var kutte bruke en X-acto kniv. Når du har skåret første mønster bokstavene ved hjelp av V-verktøyet, kan du bruke huljern eller meisel retning utskårne for å få riktig dybde for carving. Når Ristningene er dypt nok, bruk sandpapir for å glatte tre. Tegn kan deretter malt eller hang.