Problemer med å bruke Rifle omfang

March 9

En rifle omfang gjør sikter mot fjerne mål enklere og bildene mer nøyaktig. Omfang kommer i en rekke forstørrelse nivåer, slik at jegere å velge den perfekte stykke for deres tradisjonelle jagende grunner. Omfang kan gi deg en fordel når jaktsesongen ruller rundt, men det finnes en rekke vanlige problemer som kan oppstå som følge av bruken.

Ordforråd

Omfang var opprinnelig enkle konstruksjoner som ga nyttig forstørrelse og målretting. Men bruke moderne områder forskjellige teknologier å skyte enklere og morsommere. Disse forbedringene gjør det vanskelig for en begynnelsen skytter å velge riktig omfang, som de må først forstå begreper som parallakse, bullet-slipp kompensasjon og variabel mål. Uten en forståelse av disse begrepene, vil du bli hardt presset til å ta en omfang-Kjøp avgjørelse.

Avhengighet

Shot nøyaktighet kan være en stor kilde til stolthet for skyttere. Å vite at du er en bedre skudd som din jakt kamerater gir du skryting rettigheter og et fint løft av tillit. Når du begynner å bruke et område, kan det hende at du stole på å gjøre bildene, gjør det mye vanskeligere å vise ekte nøyaktighet når du tar omfanget av din rifle. Noen jegere se områder som en krykke for dårlig skyttere.

Montering

Du kan ikke bare legge et omfang på rifle og hodet ut til området. Et område er bare nøyaktig hvis det har blitt nøye balansert til våpen som det sitter. De fleste butikker som selger områder skal kunne hjelpe deg sette opp din omfang og rifle å sikre høyest nøyaktigheten på vanligste området av skyting. Et område som er montert feil vil sannsynligvis ha en negativ effekt på din evne til å treffe mål.

Kostnader

I en verden av presisjonsoptikk får du ofte hva du betaler for. Alle enheter som krever finjustert, precision komponenter skal få dyrere som kvaliteten på komponentene og deres generelle konstruksjonen forbedrer. Dette er spesielt sant av omfang. Hvis du er på et stramt budsjett for skyting forsyninger, kan det være vanskelig å finne en høy kvalitet omfang med riktig forstørrelsesnivået for dine behov. Hvis dette er tilfelle, er det vanligvis best å spare penger for noe hyggelig enn å gjøre gjøre med lavere kvalitet sikt.