Stor arter hamstere

September 10

Pet hamstere generelt faller under to kategorier: dverg arter (som Campbell's, Roborovski og vinter hvitt hamsters) eller de mye større syrer hamsters, som er blant de største hamstere i verden. Men er det også andre arter av hamster som lever i vill, hvorav to vokse enda større enn Syreren.

Syrer Hamster

Når folk flest tenker "hamstere", de forestille seg Syrian (mesocricetus auratus). Det finnes flere arter av syrer hamsters idet pets, de mest populære er bamse, longhair og golden hamstere. Disse hamsters er alle etterkommere av de samme avl ville syrer hamsters. Syrer hamsters er nå truet eller utryddet i deres native habitat. Alle de syriske variantene nå lengder 4 til 7 inches, og kvinner vanligvis vokser større enn hannene.

Europeiske Hamster

Cricetus cricetus, den europeiske hamster, også kalt black-bellied eller store hamster, er verdens største hamster - omtrent på størrelse med en fullvoksen guinea gris. De er sjelden holdt idet pets. Deres ville populasjoner er i alvorlig nedgang, og de er enten truet eller truet i sitt opprinnelige habitat, som spenner fra Russland til Belgia.

Rumenske Hamster

Rumenske hamster, mesocricetus newtoni, ligner i størrelse og utseende til det gylne syriske, men kan vokse litt større, vanligvis nå 7-8 inches i lengde. Det er ikke domesticated og ikke vanligvis holdt som pet.