Hvordan komme ut av en verbalt fornærmende forholdet

August 22

Hvordan komme ut av en verbalt fornærmende forholdet

Mange folk finner seg i verbalt fornærmende relasjoner. De kan spørsmål om verbale overgrep er en god nok grunn til å forlate et forhold. Fordi ord ikke la merkene på kroppen, kunne du frykte at du ikke har rett til å komme ut. Imidlertid verbale overgrep forlater sitt preg på din ånd og selvfølelse. Ingen har rett til å skade en.

Instruksjoner

• Gjenkjenne hva verbale overgrep er. Verbale overgrep er når en annen person skader din ånd gjennom hans ord. For eksempel kan partneren kalle deg en "feit kua" eller "dumme." Det er ikke greit. Ingen har rett til å fornedre deg med ord.

• Bestemmer du fortjener å bli behandlet med respekt. Mange opphold i verbalt fornærmende relasjoner fordi de ikke tror at de fortjener å bli behandlet bedre. Før du mener at du fortjener å bli behandlet med respekt og verdighet, skal fortsette å finne deg selv i verbalt fornærmende forhold.

• Angi følelsesmessige grenser. Du har lært partneren din at det er greit for ham å behandle deg på denne måten. Hvis du gikk ut hver gang han verbalt misbruk du eller pålagt en annen type konsekvens, da han ville ikke fortsatt verbalt misbruke du. Bestemme hva du er villig til å la en annen person å si til deg.

• Legge ned loven. Fortelle partneren din at du ikke lenger vil tolerere den verbale overgrep. Neste gang hun verbalt misbruk du forlater forholdet. Hvis partneren ikke godtar disse betingelsene, så la.

• Søk hjelp med forlate, hvis nødvendig. Hvis du er redd for å forlate en verbalt fornærmende forholdet, deretter få hjelp fra andre, for eksempel en venn eller en clergyperson.

• Finne en kvalifisert terapeut med erfaring i rådgivning folk som har blitt verbalt mishandlet. En god terapeut kan hjelpe du forstår hvorfor du er tiltrukket av en person som vil behandle deg på denne måten og vise deg veien ut av denne syklusen. Alle som har vært i en verbalt fornærmende forholdet nytte av terapi.

• Fortell deg selv at du er en god person. Misbrukes verbalt kan svekke din selvtillit. Fortell deg selv flere ganger at du er en god og dyrebare person som fortjener å bli elsket og behandlet med respekt.

Tips og advarsler

  • Prøv resitere et mantra av positive meldinger til deg regelmessig, slik som "Jeg er en god person, og fortjener respekt."
  • Verbale overgrep har potensial til å eskalere til andre former for misbruk. Hvis du mistenker at partneren har kapasitet til å skade deg fysisk, spør om hjelp fra andre, for eksempel en medtatt krisesenter, når du kommer ut av en verbalt fornærmende forholdet.