Hvordan sette opp en Wii til en TV som har en Comcast kabel boks

September 1

Hvordan sette opp en Wii til en TV som har en Comcast kabel boks

Hvis du bruker en kabelboks forsynt av Comcast, og du vil spille et spill på en Nintendo Wii, må du bytte inn innstillingene på TVen til hver enhet. Noen TVer har du også å koble kabelboksen før spillkonsoll. Du kan også sette opp Wii å kjøre gjennom Comcast kabel-boksen direkte, omgåelsen måtte endrer inngang på TVen.

Instruksjoner

• Koble en ende av RCA kabler som følger med Wii inn i kontaktsporet AV Multi Out på baksiden av konsollen. Det vil være en kombinasjon av røde, hvite og gule plugger, sammen i en wire. Koble strømledningen til baksiden av Wii.

• Koble andre endene av RCA-kabelen til kontaktene på baksiden av Comcast kabel-boksen. De bør være merket "Video In" og "Lyd inn." Den gule kabelen settes inn i kontakten, hvite kabelen "Audio L" og røde kabelen "Lyd R." Koble strømledningen til en stikkontakt TV og spillkonsoll.

• Slå på strømmen for Comcast kabel-boksen, TV og Wii-konsollen. Trykk "Innspill/TV/video" på boksen Comcast ekstern endre input innstillingene i boksen. Wii-menyen skal vises hvis alle tilkoblinger er stramt. Nå kan du kontrollere spillkonsoll og kabeltilkobling med en fjernkontroll, uten å koble fra alle enheter.