Hvordan å sette opp med folk du misliker

October 8

Hvordan å sette opp med folk du misliker

I livet, vi alle har noen ganger gjøre ting vi ikke vil gjøre, og vi ikke har ofte noe å si i den. En av disse tingene er å håndtere mennesker som vi, enkelt sagt, misliker helhjertet. Enten du arbeider med en ubehagelig og vanskelig kollega eller å skyte bris med en fryktede svigerfar, må du gjøre det og realiteten er at det er ubehagelig. Lær hvordan å sette opp med disse menneskene i stedet for å la dem kjøre (eller ødelegge) livet.

Instruksjoner

• Gi vedkommende til fordel for tvil. Hvis du er i en situasjon der du må håndtere noen, gjør et ærlig forsøk på å prøve å vise dem i et mer positivt lys, minst først. Avstå fra forutsatt ondskap og prøve å se på personen fra en mer positiv synspunkt. Stedet for å spekulere at en person prøver å skade deg, i stedet at han er faktisk prøver å jobbe med deg, men bare vet ikke hvordan.

• Kompliment personen. Prøv å være større personen i situasjoner der den andre personen egentlig gjør noe positivt. For eksempel hvis kollegaen ubehagelig lander selskapet en viktig og verdifull klient, betale henne en ekte kompliment for å bløtgjøre henne opp til deg og gjøre henne mindre utsatt å handle ut (og lage din liv elendig) andre dager når ting ikke kanskje går også. Gjør det som trengs for å gjøre livet enklere for deg, selv om det inkluderer priste noen du virkelig ikke liker.

• Se på ting fra et annet perspektiv. I mange tilfeller har en person vi ikke får sammen med bare et annet synspunkt. Det kan ikke bety at den andre personen er iboende et dårlig menneske, men bare at du og han forskjellige hvordan du se verden. Observere atferd mønstre av noen du ikke får sammen med. For eksempel, hvis du misliker et familiemedlem fordi han er besatt med snakker om seg selv (og selv bare), vurdere kanskje at han er misfornøyd i livet og resultatet søker oppmerksomhet noen måte han kan få den. Jo bedre du forstår en person, jo mer vil du kunne tolerere ham.

• Avstå fra unødvendig å spørre. Hvis du ikke liker en person men må kommunisere, er en smart ting å gjøre å fokusere på kortfattethet. Ikke trekke ut samtaler med denne personen - Husk at mindre er mer. En måte å gjøre dette er aldri stille spørsmål (med mindre du absolutt må). Jo kortere samhandlinger er, den mindre muligheten for fiendtlighet overflaten.

• Vær høflig. Som den gamle ordtak går, "Drepe dem med vennlighet." Høflige og hyggelige skadet aldri noen. Hvis du deltar i høflig atferd, kan du opprette en rapport som er fjernt og formell, gjør det mindre sannsynlig at samhandlinger kan spiral ut av kontroll og føre til et problem. Sørg imidlertid at du alltid kommer over som ekte spottet. Det siste du ønsker er en person som du ikke liker (men du vil måtte håndtere) å tro at er du tentamen seg.

Tips og advarsler

  • Ikke la noen rile du opp. Husk at livet er for kort til å bli følelsesmessig plaget av noen du misliker. I stedet for hvor mye du ikke liker en bestemt person, konsentrere seg om folk som du liker. Hvis du har til å håndtere noen du ikke orker (enten for arbeid eller andre forpliktelser), ser på det som en aktivitet, og deretter gå videre.