Gratis Science Fair prosjekt idéene til 7nde sorteringsmaskiner

September 6

Gratis Science Fair prosjekt idéene til 7nde sorteringsmaskiner

Syvende sorteringsmaskiner har ofte problemer med å sitte stille og fokusere over lengre tid, som kan være problematisk i klasserommet miljøer. En måte å hjelpe ungdomsskolen lærer er å engasjere dem i science fair prosjekter. De riktige prosjektene kan studentene få praktisk erfaring og lære nøkkelbegreper, mens også tillater dem å forlate sine plasser og sosialisere med klassekamerater.

Lage et termometer

Opprette en hjemmelaget termometer kan hjelpe elevene til å forstå hvordan real de arbeide. I et vanlig termometer, varme styrker væsken inni å utvide, mens den smale rør som inneholder væske bare tillater det å gå opp. Studenter trenger en plast 1 liter brus flaske, klart drikking halm, leire, rubbing alkohol og konditorfarge. Fyll flasken halvveis med rubbing alkohol og Legg en liten food coloring. Skyve halmen om halvveis i rubbing alkohol og sikre halmen forsegle munningen av flasken med leire. Plass flasken i varme og kalde steder å se hvordan rensevæske beveger seg. Når de utsettes for varme, skal farget alkohol flytte opp halmen som et skikkelig termometer; Når avkjølt, bør alkohol gå ned halm.

Lag en regnbue

Kromatografi er en metode for å skille og analysere blandinger av kjemikalier. Studenter kan bruke kromatografi for å studere fargene i vanlige markører. En blekk kan se ut som det er en farge, men produsenter må kombinere flere blekkfarger for å skape den ultimate fargen for hver indikator. Materialer som trengs for dette prosjektet er kaffe filtre, markørpenner flere farger og hvit eddik. Skjær kaffe filtre i små strimler. Plassere en prikk farge ca ½ tomme fra bunnen av hver stripe, bruke en annen farge for hver stripe. Dypp spissen av papiret nærmest for hvert punkt i et lite basseng med hvit eddik. Eddik går opp stripen, vil det dra alle fargene i den viktigste fargen opp filteret i en lang regnbue.

Lage et krater

Dette prosjektet viser hvordan høyde påvirker hastigheten som en meteor faller og hvordan hastigheten som påvirker størrelsen av krateret gjør. Dette prosjektet krever store plast baljer og gips. Hvis gips er tilgjengelig, gjør en tykk slam med leire og vann. Fyll kar halvveis med våt gips eller leire slam. Instruere studenter å slippe baller av våt gips eller leire i kar fra ulike høyder. Studenter kan diskutere hvilke kratere er den største og hvorfor. De bør se at meteorer reiser fra en større avstand flytte på en høyere hastighet og større kratere.