Hvordan å tegne en Cocker Spaniel ansikt

April 22

Hvordan å tegne en Cocker Spaniel ansikt

Cocker spaniels er elskelig, kosete og kjent som en av de største slekt hundene. Fange ømhet av en cocker spaniel bruke denne guiden.

Instruksjoner

Tegne en Cocker Spaniel

Tegne en sirkel.

Tegn en sylinder til venstre for midten av sirkelen. Sylinderen skal nesten koniske, med en større base og et mindre, flat tips. Flat spissen bør være en sirkel i stedet for et punkt og være mindre i radius enn basen. På toppen av base, legge to linjer som går ned mot mindre sirkel "tips".

Legge til to store teardrop figurer til sidene av den primære sirkelen for ørene. Bredere øverst teardrop skal den nedre delen av øret.

Tegne en vannrett øye-leveling linje litt ovenfor sylinder vises i trinn to. I midten av horisontale øye linjen, legge to motsatte mot parenteser [) (] linjer som har en liten plass i midten. Disse parentes fungere som broen til cocker spaniel's snute.

Tegn til øyne og nese. Øynene er å bli plassert langs parentes/broen [) (] du opprettet i trinn fire og er mandelformede. Legge til elevene. Tips: Cocker spaniel elevene tar opp mesteparten av hundens øyne, gi dem litt trist og meget uttrykksfull. Tips 2: Hunden elevene er ikke runde men elliptiske. Nesen er på den øvre midtre delen av minste fra trinn to. Nesen er en avrundet, opp-ned trekant.

Gi cocker spaniel noen uttrykk. Legg øyebryn, som sidelengs buer over øyet og til venstre og høyre på nesen broen. De åpne endene av buene skal vende opp og ut. Gir hunden lepper ved å opprette en linje ned fra nederst i midten av nesen; delt midtlinjen og gjør det gå til venstre og høyre og kurven. Tips: Du kan gjøre venstre og høyre linjer og de stigende kurven hver gå så langt opp som du vil; disse linjene kan hjelpe variere graden av hundens "smile."

Legge til mørk pels toner. Under hunden, gi cocker spaniel en svart Bart. Legg til litt mørk krøller cocker spaniel's hode og ører. Variere curl lengde og curl tetthet. Cocker spaniels har også kinky "yarny" pels, så legge noen kinks her og der blandet i krøllene.

Tilsett resten av pelsen. Varierer pels lengder og press på tegneverktøyet å lage lys, middels toner og mørke pels. Holde håret på hodet og ørene krøllete og "yarny." Hvis du vil legge til lysere pels, ta viskelær og "løft" litt krøller der du føler deg lettere må krøller være.

Tips og advarsler

  • Husk at pels på snuten er kortere enn pels steder. Når du har nådd ønsket utseende, har du opprettet Hannfuglen Spanjol ansiktet.