Annerledes arter av Siamese

October 7

Annerledes arter av Siamese

Det er omtrent 20 ulike arter av siamesiske katter mest rase forskjeller har å gjøre med farge. Under betegnelsen av Siamese finnes det to ulike kroppstyper. Dette er den tradisjonelle kroppstype, også kjent som Applehead Siamese, ekstreme, kalt det Wedgehead Siamese.

Historie

Fans av hver kropp skrive debatt om deres katten kroppens form som originalen, men det er ingen dokumenterte bevis i begge retninger. Folk som foretrekker Applehead tout utseendet på slutten av 1880-tallet. Denne kroppstype var opprinnelig importert til England fra Thailand, så kalt Siam. Wedgehead fans hevder gamle bilder og malerier viser Siamese med lange, smidig kroppen og smalt "kilt" hodet.

Verdens største register for stamtavle kattene, The Cat Fanciers' Association (CFA), bruker Wedgehead som stamtavle standard. Siamese katter dukket først opp i USA i løpet av tidlig tjuende århundre.

Seal Point

Forseglingen punkt Siamese var de første som ankom American cat viser og er den mest kjente av de Siamese rasene. De har segl brun, nesten svart ekstremiteter og krypende-beige fargede organer. Ifølge nettstedet vi-er-siamesisk sel meningene var alternativet opprinnelige og alle andre fargekombinasjoner var avledet fra denne rase.

Siamese poeng

Når CFA dommerne "poeng" på en siameser de snakker om hans, ører, paws og haler. Disse punktene er dannet av en mutasjon i genet som betegner frakken fargen. Denne mutasjonen hindrer produksjon av melanin i områder på katten som regulerer kroppstemperaturen. Farge kan manipuleres og katter i kjøligere klima har mørkere poeng. På grunn av varmen i mors liv, er Siamese kattunger født helt hvit.

Fargevariasjoner

Siamese katter har bare fire primære punkt fargene. Disse fargene - segl, sjokolade, blå og lilla - produsere alle andre tilpasninger. Alle Siamese katter har mørkere poeng og en lettere kropp. Primære punkt fargene gjenspeiler fargeintensiteten. Selene har mørke brune poeng; sjokolade har lettere brown (melkesjokolade) poeng; Blues har en lettere skifer eller gråaktig-blå farge syriner er det letteste med bare en frosting av blek grå på poeng.

Røde punkter

I 1930 ble rød og tortoiseshell introdusert i det Siamese Katt rasen. Dette ble oppnådd ved krysset Siamese katter med røde tabbys og andre kattedyr bærer den oransje eller O, gene. Den røde prikken Siamese klassifisering inkluderer rød, aprikos og krem kattene.

Denne gruppen inneholder også tortoiseshell eller skilpadde punkt Siamese. Innføring av tortoiseshell fargen har produsert en rekke ekstra fargekombinasjoner som seal torties, blå torties, sjokolade torties og lilla torties.