Dating og kompatibilitet

August 8

Dating og kompatibilitet

Hvis du er wending vei gjennom minefelt av dating, du vet alt for godt at disse hendelsene ikke alltid går bra. En dato er et sjansespill som kan føre til en minneverdig kveld og selv et langsiktig forhold eller en opplevelse som ikke huskes best. Noen slo den av umiddelbart, andre komme i gang på galt fot, og andre er bare ikke kompatible og bør aldri har gått på en dato i første omgang.

Irriterende trekk

Alle som har vært gift i lengre tid har lært å sette opp med partneren hennes irriterende trekk. Alle har dem, og i forbindelse med en engasjert forhold, de er vanligvis ikke en stor avtale. Det samme kan ikke sies for en første date. Når du først møte noen, alt du trenger å gå på er overfladisk førsteinntrykk, og hvis disse er negativ, de kan påvirke visningen av hele personen. Ting som mangel på øyekontakt, en avbarking latter eller en tendens til å snakke for mye eller for lite kan gjøre en stor innvirkning.

Lignende interesser

Lignende interesser er en viktig faktor i første kompatibilitet. Folk generelt får ikke til å kjenne hverandre av hulene i personlige problemer eller dyp filosofi; Dette vil bli vurdert uhøflig av mange. I stedet spør folk om aktiviteter og interesser. Hvis interessene til to folk som bare får hverandre er radikalt annerledes, kan dette komme i veien for dem blir tett. To personer som er lidenskapelig om fotball, stempel innsamling eller James Joyce vil ha en stor samtale, selv om innenfor de er veldig forskjellige personer.

Fysisk tiltrekning

Faktum er at dating er så mye om organer som om sinn. Det må være minst et snev av fysisk tiltrekning. Hvis det ikke finnes, to personer kan ha det gøy sammen, men det er egentlig ikke en dato. Sjansene for at ting går bra er økt hvis begge deltakerne gjøre noen forsøk på å ta seg best når du går på en dato.

Kompatible mål

Utover den første datoen begynner det grå området mellom "dating" og "i et forhold," mer alvorlig og langsiktige problemene å tiltre lek. En stor en er hva folk målene i livet er. Hvis de er forskjellige, det er ikke nødvendigvis et problem, men de skal være kompatible. For eksempel, hvis en person er forpliktet til å reise verden, og den andre er viet til jordbruk og oppdra dyr, ser langsiktige utsiktene ikke bra. Men hvis bonden oppfyller forfatter, mens disse er svært forskjellige sysler, er de mye.

Deal Breakers

Visse ting er deal breakers for enkelte mennesker, selv om alt er bra. Noen eksempler er røyking, narkotikabruk og religiøse tro. Total mangel på fysisk attraksjon er en tildele avbrytere for noen mennesker. Alle har private ting at han bare ikke kan leve med og noen ganger ikke engang vet hva disse tingene er før han oppdager dem i en potensiell partner.