Hvordan lese en bryllup skriften

August 14

Hvordan lese en bryllup skriften

Hvis noen har bedt du lese skriften i deres vielsen, vurdere selv æret. Det betyr at de vil vise sin bryllupsgjester som du holder en spesiell plass i deres hjerter. Hvis du har aldri lest skriften i et bryllup eller vet ikke hvordan å lese et bryllup skriften, er det noen viktige ting å huske på.

Instruksjoner

• Øver verset. Gjør deg kjent med skriften gangen før bryllupet. Praksis lese det høyt til en venn. Hvis din kopi av verset i liten skrift, skrive eller skrive den større å gjøre det enkelt å lese på den store dagen.

• Søke råd fra bryllupet Liturgen eller bryllupsplanlegger om hvordan å lese skriften. Noen skriften opplesninger er interaktive, krever leseren å pause mens de samlet gjenta del av gangen eller gi et svar. Liturgen eller planner kan fortelle deg hvor å pause, om nødvendig.

• Delta i bryllupet øvingslokalet. Merk når tjenesten vil du gi lesing. Du vil også ha en sjanse til å diskutere detaljene av skriften lesing med Liturgen hvis du ikke allerede har gjort det.

• Unngå melkeprodukter før du leser bryllup skriften. De vil coat din stemmebåndene, som kan tvinge deg å fjerne halsen under lesing.

• Lese verset sakte, høyt og tydelig. Uerfarne og nervøs høyttalerne har en tendens til å jag gjennom linjene eller bare Mamrot dem. La publikum høre og forstå deg.

• Modulerer stemmen. En dur monoton distraherer publikum, mens endringer i tonehøyde og intensitet holde oppmerksomheten.