Hvordan å øke eller lavere PH nivåer

July 31

Lære å trygt heve eller senke pH-verdier av fisken tank vann er en nødvendige ferdigheter til å opprettholde et sunt miljø for fiskene dine. Akvariet er delikate økosystemer, og riktig vedlikehold er viktig å holde fisken blomstrende. Alkalitet og Surhet er de to ytterpunktene med pH-skalaen, med noe under 7.0 (nøytral) blir sur og alt over det er alkalisk. Heldigvis er det relativt lett å justere pH-verdier naturlig og trygt.

Instruksjoner

Justere pH

• Fyll mesh posen, som er vanligvis av nylon, med torv chips å lavere det pH, eller knust coral å heve pH, og lukk det ved å vri tett åpningen.

• Bruk av gummistrikk, tie det sekk nedlegge, sikre.

• Skyll posen under en tappekran, fjerne alle støv og rusk.

• Plasser posen bak filteret bak filterelementet slik at vann renner gjennom den.

Tips og advarsler

  • Husk at knust coral reiser pH og torv chips lavere pH. En håndfull enten kan påvirke pH av halv et mål per 10 galle. For eksempel en enkelt pose torv chips kan effektivt senke pH i 10 galle av vann fra ca 7.0 til 6.5, eller knust coral kan høyne det fra 7.0 til 7.5. Det finnes også andre tilnærminger til å bruke koraller og tre justere pH; Du kan bruke knust coral i stedet for grus som et substrat eller bruke tre som dekorasjoner.
  • Det er mange forskjellige kjemikalier som brukes til å justere pH, inkludert pH ned og pH opp av akvariet Pharmaceuticals. Selv om dette er god til å justere pH svært raskt, kan det være for rask og muligens sjokk fisken, som kan være skadelig.