Spill for en-åringer på barnehage

July 25

Spill for en-åringer på barnehage

En-åringer vet hvordan å flytte, riste, ler, Le og spille. De er naturlig aktive og crave oppmerksomheten og vekselvirkningen med voksne; Derfor sette opp spill og aktiviteter å spille med en 1-åringen på barnehage. Grip mat, plop ned på gulvet og tilbringe litt tid å spille spill med en 1 år gammel.

Peek-A-Boo

Det klassiske spillet peek-a-boo vil alltid underholde 1-åringer fordi de er nysgjerrig hvor du forsvinner til, og hvordan du kommer tilbake. Tidlig på, vil foreldre spille titt-Tei med barn fordi det er et enkelt spill å gjøre med din barn i alle aldre. Oppfordre en 1 år gamle å faktisk engasjere seg i spillet ved å skjule seg under et teppe, bak hendene eller et annet sted som han velger selv. Lignende til spillet av gjemsel, peek-a-boo er mer alder-passende og enkelt for barn å lære.

Pat-A-kake

Synger, og lære den ett år gamle bevegelser til "Pat-A-kake." Dum sangen har en klapping rutine som går langs med ordene:

"Pat-en-kake (klapp hendene sammen), Pat-en-kake (klapp hendene sammen), Bakers mann (klapp hendene sammen tre ganger. En clap per stavelse), Bake meg en kake så raskt som mulig (en klapp på "bake," en klapp på "kake," en klapp på "rask" og to rask klapper under "som du kan"), rulle det opp (lage hender i nevene og rotere dem rundt hverandre) og merke den med en "B" (lage bokstaven "B" med én finger) og satte den i ovnen i baby og meg "(en klapp på"sette "en klapp på"ovnen", og klapp på de tre siste ordene).

Starte et Band

Jam ut på gulvet med den 1 år gamle å lære hånd-øye-koordinasjon, og å oppmuntre til kreativitet. Samle musikalske leker eller bare gi ham noen tresleiver og plast bøtter bruke som trommer. La ham få taket på slå skjeen trommelen å lage bråk før du begynner å spille av etterligne. Læreren vil begynne og trykk treskje på plast trommelen. Oppfordre til 1 år gamle bruke hans skjeen for å tappe på hans plast trommelen. Om han er nærmere 12 måneder eller 24 måneder, avhengig av sin alder starter han å etterligne din lyder.

Spille Ball

Hun kan være den neste store softball spilleren hvis du engasjere henne i et spill av ballen. Småbarn elsker å kaste omtrent alt; derfor bruke hennes kjærlighet til spillet for å spille ball med henne. Fjern området så hun ikke skade seg selv eller noen andre av kaste ballen for hardt. Forsiktig kaste ballen til henne og oppmuntre henne å prøve og fange den. En-åringer som ikke er interessert i å kaste kan nyte rulle ballen i stedet eller spille et spill av bowling ball og plast bowling pins.