Hvordan du Date en mann som bor med sine foreldre

December 14

Hvordan du Date en mann som bor med sine foreldre

Dating en ny fyr er alltid en nerve-wracking opplevelse, og selv om du har erfaring, du er aldri sikker på hva du kan forvente. Dating en mann som bor med sine foreldre legger enda mer av en ukjent inn forholdet. Mange menn fremdeles bor med sine foreldre. Noen har gode grunner til å bo hjemme, mens andre avhenger av foreldrenes pleie omsorg. Du må sørge for at mannen du dating har en grunn for bor med sine foreldre, men også har stasjonen for å flytte når tiden er riktig.

Instruksjoner

• Måle hvorfor han bor med sine foreldre uten spør. Komme ut og spør "Hvorfor du fortsatt bor med mor og far?" tendens til å høres off-putting. Finne ut om han har pengeproblemer, hvis han ble oppsagt i lengre tid eller hvis han tar seg av foreldrene. Fyren kan ha en legitim grunn til fortsatt bor hjemme.

• Vurdere sin modenhet. Mens noen menn kan ha en god grunn til å leve med sine foreldre, bor andre menn fremdeles hjemme fordi de ikke kan gjøre det på egen hånd. Hvis mannen er fulle av skittentøy og retter og hans foreldre fortelle ham å gjøre ting, mannen er sannsynlig uansvarlig og mangler modenhet.

• Bli venn med foreldrene. Hvis fyren går ut innen en måned, må du prøve å komme sammen med sine foreldre siden du vil sannsynligvis bruke en del av din tid i huset deres.

• Berolige ham at du er OK med ham bor med sine foreldre. En sosiale stigma er ofte knyttet til menn som bor med sine foreldre. Betryggende ham at hans bosituasjon ikke påvirke forholdet er avgjørende for veksten av forholdet.

• Spørre om hans jobbstatusen. Kontroller at han er aktivt ute etter en jobb. Dating noen som har ingen ambisjoner om å jobbe vil ende i katastrofe.