Hvordan du rapporterer en standard barneseng

November 7

Hvordan du rapporterer en standard barneseng

Begynner 28 juni 2011, vil en regel som er godkjent av forbrukeren fabrikat sikkerheten provisjon om barneseng sikkerhet tre i kraft. Denne regelen vil forbyr produksjon eller salg av slipp side cribs og vil heve sikkerhetsstandardene for barneseng slats, madrass støtter, maskinvare og testing. CSPC anbefaler at forbrukerne sjekker cribs ofte for å sikre at de ikke er i standard. Hvis ikke oppfyller barneseng, er det viktig å rapportere dette til CSPC å forhindre skader for barnet ditt og andre brukere av samme barneseng modell.

Instruksjoner

• Logger webområdet CPSC (se ressurser). Klikk på "Rapporten en usikker produkt" til høyre på Hjem-skjermen. Klikk på den grønne "Rapporten en usikker produkt" kategorien ligger mot venstre på skjermen.

• Fylle ut grunnleggende informasjon. Velg et alternativ fra rullegardinmenyen "Velg hvem du er". Velg forbruker, barn pleie profesjonelle, lokale myndigheter eller et annet alternativ som gjelder deg. Fyll ut boksen "Type av produkt" med "Crib" eller velg "Baby" i rullegardinmenyen.

• Velg hvordan du vil sende rapporten. Klikk på "Telefon" å se telefon antallet og office timene. Klikk på "e" for å se e-postadressen av CPSC. Klikk på "Post" se adressen til sende rapporten. For "e" og "Post" alternativer må du laste ned rapportskjemaet.

• Klikk på kategorien "Begynner nå" for å sende rapporten online, i stedet for via telefon, e-post eller vanlig post. Hvis du har arkivert en rapport før, Logg på kontoen din email og passord. Hvis det er første gang, opprette en ny konto ved å "e", "passord" og "sikkerhet". Klikk på "Fortsette uten å registrere" Hvis du ikke vil registrere en CPSC konto.

• Fyll ut rapporten. Forklare problemet med barneseng i boksen "Hendelsen beskrivelse". Inkluder detaljer om sengens spørsmål og informasjon om eventuelle skader. Skriv inn datoen problemet startet i "hendelsen"-boksen. Velg en plassering fra rullegardinmenyen "Hendelsen sted". Skriv inn adressen der sengen begynte å vise problemer. Klikk på "Neste" nederst på skjermen.

• Fyll ut informasjon om offer eller ofre, som alder, kjønn og adresse. Sørg for å inkludere informasjon om hver person som var til stede da sengen begynte å vise problemer.

• Klikk på "Neste" nederst på skjermen. Fyll ut detaljene om barnesengs modell. Sjekk under madrassen støtte på barneseng eller barnesengs instruksjoner for denne informasjonen. Legge til minst ett bilde. Et bilde vil hjelpe CPSC forstå barnesengs defekt. Ta bilder av skader gjort av sengen.

• Klikk på "Neste". Komplett kontaktinformasjon, inkludert navn og adresse. Klikk på "Neste" for å vurdere rapportinformasjonen. Klikk på "Send" nederst på siden hvis alt er korrekt. Klikk på "Rediger" Hvis du trenger å gjøre noen endringer.

Tips og advarsler

  • Kontakt din barneseng produsenten for produktinformasjon om barneseng hvis du ikke har den tilgjengelig.
  • Unngå å bruke en defekt barneseng.