Hvordan hjelpe Sengevæting eldre barn

February 14

Hvordan hjelpe Sengevæting eldre barn

Som det frustrerer du når barnet eldre wets sengen, er det verre for ham. De fleste barn som våt sengen om natten kampen med følelser av skam og forlegenhet og overnattinger blitt nesten umulig. Flere faktorer kan føre Sengevæting i eldre barn, inkludert stress og nevrologiske problemer, men det er viktig å vite er at det ikke er uvanlig. Opptil 5 prosent av 10-åringer kamp med nighttime Sengevæting, ifølge HealthyChildren.org.

Instruksjoner

• Få en seng alarm. Dette har vist seg å være den mest effektive måten å stoppe Sengevæting i en eldre barn, ifølge en WebMD artikkel med tittelen "Sengevæting løsninger: Hvordan kan du stoppe Sengevæting?" Disse alarmer våkne barnet på det første snev av fuktighet. Snart, barnet vil lære å våkne på egen hånd hvis hun må bruke badet om natten.

• Bruk positiv forsterkning. Aldri berate barn for tisse i sengen. I stedet bruke et klistremerke diagram eller andre belønningssystem for å oppmuntre barnet til å bli tørt hele natten. Muntlig praise og oppmuntring er også et must og kan brukes når barnet våkner for å bruk badet, forblir tørr hele natten eller har en mindre våt flekk enn vanlig.

• Eliminere koffein og begrense væsker. Ikke gi barnet noen koffeinholdige drikker hele tatt i løpet av dagen, og prøv å la ham drikke bare en liten mengde vann før sengetid.

• Hjelpe henne hjelpe seg selv. Be henne om å hjelpe deg å endre arkene hvis du må endre midt på natten. Dette vil minne henne at hun er ansvarlig for prøver å holde tørt.

• Se hans dagtid potty vaner. Noen barn bli constipated fordi de ikke gå på do ofte nok i løpet av dagen. Minn ham å bruke badet rett før seng og når han føler behovet.

• La henne vite hun ikke er alene. Hvis bestemor hadde det samme problemet da hun var 10, fortell barnet om det. Minne henne at det ikke er et uvanlig problem, at de fleste barn vokse det når de er tenåringer og at du vil arbeide gjennom det sammen.

Tips og advarsler

  • Se en lege hvis barnet eldre wets stadig sengen selv etter at du tar skritt for å hjelpe ham. Legen vil kunne utelukke alvorlige årsaker og kunne hjelpe deg ved å anbefale et kurs for behandling.
  • Bruk bare opplæring bukser hvis barnet ditt er komfortabelt bære dem.