Yamaha pianoer Versus Essex pianoer

April 19

Foreta sammenligninger mellom Yamaha pianoer og Essex pianoer er vanskelig fordi Yamaha har mange ulike fabrikater og modeller mens Essex er egentlig bare én linje produsert i flere stiler basert på et Steinway design. Yamaha pianoer er mer allment kjent og er godt akseptert, selv om Essex modeller har troverdighet på grunn av sin tilknytning til Steinway at andre kostnadseffektiv pianoer mangel.

Historie

Hva skulle bli Yamaha Corporation ble grunnlagt i 1887 av Torakusu Yamaha. Yamaha første japansk-laget piano ble bygget i 1900 og sin første konsert grand ble produsert i 1950.

Essex pianoer ble designet av Steinway (USAs ledende piano produsent) skal produseres utenlands for mindre kostnader. Steinways mål var å gjøre pianoer rimeligere å nå et større publikum, ved hjelp av en design som ligner de dyrere Steinway-modellene. Essex modeller benytte Steinways magen klangbunn design, som starter ut tykkere i midten og smalner mot kantene.

Geografi

Yamaha pianoer opprinnelig ble laget i Japan, og er nå produsert i Japan og USA. Essex pianoer er laget i Sør-Korea av unge Chang Corporation.

Essex stiler

Siden Essex pianoer er et delsett av Steinway, er de tilgjengelige modellene ganske begrenset sammenlignet med hva Yamaha har å tilby. Essex modeller kommer i både store og oppreist design. Grands finnes i flere forskjellige lengder, inkludert 5'1 ", 5' 3,5", 5'8, og 6 fot. De mindre modellene kommer i en større variasjon av stilarter, som Neo-klassisk, fransk provinsielle og tradisjonell, mens de to største str er bare tilgjengelige i klassisk. Du kan også velge glans og fargen på mange av modellene. Essex søyler er også tilgjengelig i en rekke stiler, farger og utførelser, og kommer med høyder av 43" 44" 45.5", 46.25", 48,5. Jo høyere piano er, jo større lyd produksjon får du.

Yamaha stiler

Yamaha pianoer kommer i et mye større utvalg av stiler med tilgjengelighet som varierer avhengig av regionen du bor. Yamaha tilbyr flygler i modeller som er egnet for små rom og salonger, helt til noen av de beste konsert instrumentene. Noen modeller som du finner i USA fra Yamaha er klassisk samlingen (som inkluderer GB1 GC1 og GC2 modeller), samlingen vinterhagen (inkluderer de C1, C2, C3 og C5 pianoer som er egnet for bruk i ytelse, opptak og musikk skoler), vinterhage konsert samlingen (modeller C6 og C7) og håndlaget konsert samlingen. Yamaha tilbyr også søyler i en rekke gjør og stiler: Disklaviers (moderne spilleren pianoer), digital pianoer, stille pianoer og andre typer pianoer.

Kostnader

Yamaha pianoer kan variere alt fra et par tusen for søyler til mer enn 100 tusen for konsert grands. Essex pianoer koster i gjennomsnitt $4000 til $20.000 for grands og mindre for søyler.