Hva utstyr som trengs for musikkproduksjon?

May 28

I tiår forbi var utstyret som trengs for musikkproduksjon utenfor rekkevidden av gjennomsnittlig selvstendig musiker. Tape maskiner og opptak konsoller brukes til å behandle og registrere lydsignaler var dyrt å kjøpe og vedlikeholde, og ble ofte store nok til å kreve kontrollrom spesielt bygget for å huset seg. Digitale opptak revolusjonen har endret alle, gjør state-of-the-art musikkproduksjon mulig innenfor rammen av et ekstra soverom. Hvis du planlegger å bygge din egen hjemmestudio, er her noen punkter å huske på.

Opptaksplass

Hvis mulig, angi et område skal brukes eksklusivt for musikk produksjonen. Det trenger ikke å være en grand plass; en studie eller fritid soverommet vil være nok, men det må være som kan distrahere deg fra oppgaven. Når opptak plass funksjoner utelukkende som et hjemmestudio, du finner det enklere å fokusere på å være kreativ.

Arbeidsstasjon

Datamaskinen vil være hjertet av din digital audio arbeidsstasjoner (DAW), og ideelt sett det bør brukes eksklusivt for musikk. Opptak og redigering musikkfiler tar mye prosesseringskraft og har andre programmer i bruk samtidig kan hemme ytelsen til datamaskinen, som resulterer i kompromittert lydkvalitet. Det er spesielt lurt å bruke en annen datamaskin for alle web småleser aktivitetene for å redusere trusselen om virus og spyware, som kan alvorlig hemme ytelsen til innspillingen programvare.

Såvidt prosessorkraft er bekymret, er 1GB minne (RAM) minimum, med 2GB å være tilrådelig, spesielt hvis du skal registrere mange spor og bruke effekter plug-ins som krever mer behandlingshastigheten. Sørg for, at operativsystemet er en oppdatert. Hvis ikke, kan det hende at nyere brenningsprogramvaren ikke vil fungere.

Programvare

Det program en flere høy kvalitet alternativer når det gjelder å velge en innspillingen programvare å spille inn og redigere musikken. Mange vil avhenge av om datamaskinen er en Mac eller en PC, siden noen programmer (Sonar, Sound Forge og Adobe Audition, for eksempel) er bare kompatible med PCer, mens andre som Logic Pro, Garageband og Digital Performer vil bare fungere på en Mac. Heldigvis er industrien standard Pro Tools LE-programmet kompatibel med begge systemene, slik at du har mange alternativer å velge mellom. Hvis du er en total nybegynner, og er wary av betale for funksjoner du trenger, kan det være verdt å undersøke en grunnleggende pakke som Apples Garageband eller Cakewalks musikken skaperen. Dette vil gi deg en flott introduksjon til digital datamaskinen opptak for en svært lav investering.

Maskinvare

Før innspillingen programvare kan gjøre sitt arbeid for å registrere og avspilling av lyd signaler, må du ha en måte å levere dem til datamaskinen. Dette må maskinvare kjent som et digitalt grensesnitt. Grensesnittet har innebygd pre-amper; pre forsterkere forsterke lav utsignaler, som de fra elektrisk gitar og vokal kondensatormikrofoner, slik at de er sterk nok til å bli hørt og registrert. Dette grensesnittet vil være koblet til datamaskinen via USB- eller FireWire, og du vil koble mikrofoner eller instrumenter kabelen direkte i grensesnittet. Hvis du er en solo artist, kan du komme unna med en grunnleggende toverdi modell som en M-Audio FireWire reiser. Denne enheten har både en gitar-inngang og en XLR mikrofon inngang og kan kjøpes for rundt $200. Selvfølgelig, hvis du spiller inn fullt band, trenger du flere innganger. Forvente å betale rundt $600 for en enhet som PreSonus FireStudio FireWire innspillingen grensesnittet, som tilbyr åtte mikrofon pre forsterkere, og bør være tilstrekkelig for de fleste innspillingen situasjoner.

Mikrofoner

Med noen avanserte kondensatormikrofoner henting tusenvis av dollar, utstyre et studio med et utvalg av kvalitet kan mikrofoner skreddersydd for annet studio aktiviteter være svært dyrt. Heldigvis for hjem recordist er det billigere alternativer. Kondensatormikrofoner som Audio Technica AT3035 og den anerkjente Red NT1A, som kan plukkes opp for rundt $200, kan levere kvalitet resultater når den brukes til å registrere en rekke lydkilder, inkludert bly og vokal, akustiske gitarer og pianoer. De kan også være nyttig når den brukes i par som kostnader på et trommesett.

Kondensatorer er høy ytelse mikrofoner med en stor frekvensrespons det kanne fange stor detalj, men de kan være ganske skjør. Fange mer eksplosive lyder med høyt lydtrykksnivåer (SPLs), som trommer, kreve bruk av en dynamisk mikrofon. En god dynamisk mikrofon som den legendariske Shure SM57 er en verdig (og billig) tillegg til noen hjemme-basert produksjonsstudio. Det er allsidig og solid, og er så flink til å fange sprekken av skarp som det er på registrering av en elektrisk gitar forsterker. Med en slik dynamisk mikrofon og en kondensator i ditt arsenal, kan du få de fleste innspillingen husarbeid dekket for svært lite penger.

Fillagring

Lydfiler kan være stor, og lagre dem på datamaskinen vil raskt fylle opp sin harddisk. For å holde datamaskinen strømlinjeformet, bør du investere i en ekstern harddisk og spille inn musikk direkte til den. I tillegg til å holde datamaskinen fri for filer som kan redusere ytelsen, blir verdifulle lydfiler trygt og lyd hvis datamaskinen krasjer.