Hvordan bygge en 55 Gallon trommelen drikke

June 14

Helt siden GIs begynte tilbake fra utlandet på slutten av 60-tallet har det vært alle slags innovasjoner i utendørs grilling og matlaging. De lærte dette ved å bruke uansett materialer de kunne brolegge sammen. Tom drivstoff trommer var fremtredende blant disse materialene. Ingen tvil om har du scenen kjøtt røykere og griller laget av 55 gallon trommer; de er ikke så vanskelig eller kostbart å lage. Det er sjelden å finne en drikke laget av slike materialer, skjønt. For de ikke kjent med forskjellen, grill har en vanlig metall rist på hvilke matlaging kjøtt sitter, mens en drikke har kjøttet på et vendepunkt spytte over en varmekilde. En 55 gallon trommelen drikke tar litt innovasjon å sette sammen, men når du har kokt med en, vil du lure på hvordan du noensinne gikk uten en.

Instruksjoner

• Kontroller at interiøret trommelen er ren av alle rester. Du ønsker ikke det å ta fyr hvis det ble brukt til å holde olje eller eksplosive drivstoff. Når dette er gjort, bruk din kutte hjulet til å kutte trommelen i to på langs, så du har to halvdeler omtrent 3 2 fot.

• Avsatt trommer og måle to 4-fots lengder av stål bar og to 2-fots lengder av stål bar. Skjær dem bruker din skjæring og bruk din benk jeksel for kantutjevning så det er ingen skarpe flekker eller metall også kutte deg selv på.

• Lå metallstenger ned flatt å danne et rektangel, slik at endene overlapper minst en tomme. Bruk din sveisepistol feste dem sammen. Det er viktig at denne rammen ikke faller fra hverandre, så teste den ved å slippe det og prøver å trekke det fra hverandre. Hvis den passerer satt mønstre den til side.

• Mål og kutt fire mer 2-fots lengder av metallstangen. Grind kantene glatt. Sikre en tomme på en ende på hver bar i din benk vice og bøy barer i grove 45-graders vinkel. Bare for å avklare, bør du ha en tomme på hver stolpe bøyd i en 45 graders vinkel fra resten av linjene lengder.

• Snu din stål rektangel og Plasser en av dine bøyd 2-fots lengder i hver ende. Den bøyde tommen av metall på din 2-fots lengder bør være flat mot hver av de fire hjørnene. Sveise dem fast på plass og deretter vende rammen slik det står nå på vingene på sine ben.

• Plass en trommen halvdeler inn metall rammene. Egentlig er hva du har gjort en vugge. Sveise stål trommelen på plass i holderen. Stål trommelen er nå en brann gropen som tre eller kull kan plasseres når den brukes.

• Mål og kutt to 3-fots lengder av metall stang og plassere dem stå oppreist på toppen og bunnen av stål trommel halvparten. Sveise dem på plass. Dette er armene som vil holde spytte opp. Gjøre innehaverne som vil spytte sitte kutte to 2-tommers lengder av metall og bøye dem i to i 90-graders vinkler. Sveise dem på armene omtrent 2 1/2 fot over overleppen av trommelen.

• Gjøre spytte med din benk jeksel til glatt og ren hele lengden av rebar. Måle det 3 fot fra den ene enden og passer da til din benk vice. Bøy baren på en 9-graders vinkel så du har en 3-fots lange spytte og en fot lang sveiv. Bøy sveiven i to for å opprette et 6-tommers lange håndtak. Passe spytte i innehaverne å fullføre din rotisserie.

Tips og advarsler

  • Alltid sørge for at din rotisserie brukes utendørs og godt klar av alle brennbare gjenstander eller eiendom.