Bryllup inspirerende meldinger

April 12

Bryllup inspirerende meldinger

Enten det er en melding for bryllup video, en live tale eller skriftlig brev til par, wedding meldinger som inspirere publikum er lett å gjøre, så lenge du satt noen trodde i den. Bryllup er slik en sentimental anledning det ingen rolle hva du sier eller gjør, om det er bra eller dårlig, det vil definitivt bli husket.

Kroken

Inspirerende meldinger må god bygge slik at publikum vil lytte til hva du har å si. De fleste bryllup taler regnes kjedelig, men forsøker å fange oppmerksomheten til publikum, enten det er bare par eller alle gjestene, ved å si noe de normalt ikke ville vite om. Dele en interessant anekdote eller forklare opprinnelsen til pet navnene som paret har for hverandre.

Oppsettet

Når du har oppmerksomheten, sette kjøtt i meldingen. Reflektere tilbake på livet leksjoner som du har hatt og dele dem, par eller resten av publikum. Hvis du nylig har lest en bok og var inspirert av en linje, eller en nylig hendelse har lært dere noen strategier for livet-overlevelse, dele det til publikum på en uformell og ennå endearing måte. Prøv ikke å gjøre det høres ut som en preken, men mer som råd.

Følge gjennom

Pakk opp tingene som du har snakket om i to eller tre setninger for å sikre at du får poeng. Lukke en inspirerende sitat eller en linje sa på et annet språk for ekstra effekt. Gjør dine ønsker til par og ta deres familier i ønsker din, også. Husk at ekteskapet er en union av de to familiene, også. Be om ekstra veiledning, velsignelse, utholdenhet og tro for nygifte og deres respektive familier.

Å holde det kort

Ingen ønsker å lytte til en svært lang preken, så skrive meldingen på et stykke papir først og redigere dine ideer å holde det kort. Selv om du skal spille inn meldingen på video eller skrive paret et brev, kan du prøve å holde det så konsis som mulig, ellers risiko publikums sinn vandrer. En god tommelfingerregel å huske er at talen ikke bør overstige et ark med A4-papir i en dobbel linjeavstand, størrelse 12 skrift.