Hvordan koble opp Windows Media Center fra en Xbox 360

March 2

Hvordan koble opp Windows Media Center fra en Xbox 360

Xbox 360 videospill-konsollen tilbyr muligheten til å koble til en PC deler det samme hjemmenettverket å direkteavspille medier fra Windows Media Center-programmet på Windows-datamaskiner. Musikk, videoer, bilder og andre medier kan bli streamet når en Windows Media Center-forbindelse er etablert mellom en Xbox 360 og PC. Windows Vista og Windows 7 datamaskiner leveres med alle nødvendige programvaren installert for Windows Media Center, som alle Xbox 360-konsoller, så ingen ekstra programvare er nødvendig for en tilkobling etableres.

Instruksjoner

• Merk "Windows Media Center" fra rullegardinmenyen "Min Xbox" av Xbox 360 og trykk knappen "A". Velg "Fortsett" og trykk på "A" for å starte installasjonen.

• Skriv ned 8-sifret nøkkelen vises, og trykk på "A" for å fortsette installasjonen.

• Klikk på "Start"-ikonet på skrivebordet på PC. Klikk "Alle programmer" og klikk på Windows Media Center-ikonet for å starte programmet Media Center.

• Klikk "Legg til Extender" fra menyen "Oppgaver" på skjermbildet for Windows Media Center-menyen. Klikk "Neste" for å starte Extender-installasjonen.

• Skriv inn den 8-sifrede nøkkelen du fikk fra Xbox 360 og klikk "Neste". La PCen konfigurere tilkoblingen mellom Xbox 360 og PC. Når prosessen er fullført, klikk "Finish." Xbox 360 vil nå vise Windows Media Center på TV skjermen og kan brukes til å få tilgang til medier som er lagret på PCen.