Hvordan få bjørnen fra "Viva Pinata" for Xbox 360

February 28

«Viva Pinata» er en hage simulering spillet for Microsoft Windows og Xbox 360. Hovedfokus i spillet dreier seg om å dyrke hagen for å tiltrekke nye arter. Du kan ha så mange eller så få pinata arter som du vil, men ikke alle komme sammen. Fizzlybear er en bjørn-type pinata tht vises når din hagearbeid er ganske høyt. Det koster 1540 mynter for å bygge et hus for en enkelt Fizzlybear, noe som gjør ham til en av de dyrere pinatas å opprettholde.

Instruksjoner

• Sted 12 fir kjegler eller tre glass med honning i hagen din å gjøre Fizzlybear besøk. Fir tre frø er tilgjengelig fra Costolot's for 150 mynter. Kjøpe honning fra Costolots eller bygge en struktur for din Buzzlegum pinatas. Buzzlegums produserer honning over tid. Trykk "X" for å trekke opp hovedmenyen. Bruk den analoge styrespaken på venstre velger du "Costolot" og trykk "A" å gå til butikken sin.

• Vent til Fizzlybear vises. Det kan ta noen minutter, men du burde se det snuse rundt kanten av hagen din. Hvis du har noen mindre pinatas, gjerde dem så de ikke får spist. Kjøpe flere lengder gjerde fra Costolot's. Bruk "X" for å åpne hovedmenyen og velg lageret. Trykk "A" Velg gjerdet og deretter bruke venstre analog pinnen for å plassere gjerdet i hagen din. Rotere gjerdet bruker D-pad. Trykk "A" igjen for å bekrefte endringene.

• Overvåke Fizzlybear til den spiser åtte fir kjegler eller to rystelser av honning. Når den gjør det, blir Fizzlybear fast bosatt i hagen din.

• Kjøpe et hus for din Fizzlybear. Huset er nødvendig for romantikk kravet og å opprettholde din bear's lykke. For å kjøpe et hus, trykk på "X" for å trekke opp hovedmenyen igjen. Gå tilbake til Costolots butikken og venstre analog pinne til å velge "Housing." Velg huset for Fizzlebear og trykk "A" for å bekrefte bestillingen.