Hvordan slå sammen 2 bildene sammen

October 31

Hvordan slå sammen 2 bildene sammen

Slå sammen to bilder er en redigering teknikk som kan legge til drama og interesse i en scene. Denne teknikker brukes til å legge til uvirkelig og fantasifulle objekter bilder. Dens også brukes til å legge til lag, for eksempel vannstandsmerke, i et bilde slik at andre personer kan ta æren for fotografiet. Flette to bilder sammen på en måte som profesjonelle krever bruk av et program som redigerer bilder i lag. Dette betyr at brukeren kan manipulere forskjellige objekter i én plass separat. Lære å flette to bilder sammen tar praksis.

Instruksjoner

• Åpne et bilderedigeringsprogram som lar brukeren lag. Adobe Photoshop er fotografering industristandarden for lagdelt bilderedigering.

• Importere de to bildene du vil flette inn i programmet. Denne fremgangsmåten varierer fra program til program. Men det er vanligvis en kommando som "Import" eller "Åpne" i "Fil"-menyen øverst i vinduet. Hvis du bruker Photoshop, har du også muligheten til å importere varene fra Adobe Bridge. Åpne Bridge og dobbeltklikk på de to bildene importere dem inn i Photoshop.

• Plukke en av bilder som bakgrunn eller bunnen, laget av bildet. Velg laget du vil bli mer synlig som bakgrunnslaget eller det nederste laget.

• Klikk på bildet du ikke velger i trinn tre. Dra det til vinduet med bildet du valgte i trinn tre hvis du vil flette hele bildet med andre bilde.

Bruk markeringsverktøyet til å velge et bestemt område av bildet som du vil flette den andre hvis du bare vil bruke del av bildet. Når området er valgt, klikk på den og dra den til bildet valgt i trinn tre.

• Klikk på det nye laget i lagpanelet. Dette er ofte plassert på høyre side av skjermen, men det er noen ganger plassert andre steder. Photoshop-brukere kan finne det enkelt ved å klikke på "Vindu" og "Lag Panel" på verktøylinjen øverst på skjermen.

• Justere tettheten for det øverste laget til lagene vises på en måte som gleder øyet. Tetthet er mål på hvor solid laget er. Null prosent tetthet betyr at laget er usynlig og 100 prosent tetthet betyr ingenting vises under den.

• Velg "Flette" eller "Trykke sammen" å slå sammen lagene sammen å opprette en ny avbildning. Når du klikker denne kommandoen, er det ikke lenger mulig å justere lagene separat så sørg for at bildet vises nøyaktig slik du vil det på forhånd. Enda bedre, lage en kopi og deretter flat bildene sammen.

• Lagre bildet med et nytt navn.