Hvordan løse dominans problemer med en Maine Coon katten

February 13

Hvordan løse dominans problemer med en Maine Coon katten

En av de eldste rasene i Nord-Amerika, Maine Coon katter er stor, muscular katter tending å har en søt disposisjon og clownish natur. Disse langhåret kattene vanligvis klare seg frisk med annet kattene og selv hundene, men kan noen ganger ha dominans problemer i visse situasjoner. På grunn av sin størrelse pleier Maine Coon katter å ta dominerende stilling i hierarkiet av kattene inne en husoldning. Bør de føler seg truet av en annen katt i husstanden, kan de atferdsmessige problemer eller bli aggressiv. Lindre disse problemene ved å opprette en rolig, happy miljø i hjemmet.

Instruksjoner

• Spay eller neuter din hovedavdeling Coon katten å forhindre kamper med annet kattene i huset eller markere territorium. Gjøre dette så tidlig som mulig vil når katten er unge redusere sitt ønske om å forsvare sitt territorium eller konkurrere om en potensiell kompis, ifølge Pet sted. Dette vil også redusere muligheten for at katten din vil spray urin for å markere sitt territorium.

• Opprette et fredelig miljø ved å gjøre noen skjule mellomrom i ditt hjem for katten din til å flykte til og føle seg trygge. Kjøpe katten dømme med cubby hull, teppebelagte overflater til deres katten å klø eller multi-level katten trees for katten din å klatre. Nivåer å din katten miljø øker sin territorielle rekkevidde og lar dem føle seg trygge ved å observere andre katter nedenfor fra en trygg avstand. Disse "trygge områder" unngå konflikt og aggresjon med annet kattene inne huset. Sikre din hovedavdeling Coon katten har stor og solid nok til å betjene sin størrelse.

• Gi rikelig med søppel boksene for katter å bruke. Den anbefalte mengden søppel boksene har i ditt hjem er en mer enn mengden av kattene du har, ifølge Pet sted. Hvis din hovedavdeling Coon føler at en søppel boksen er i dens territorium kan ikke annet kattene bruke denne boksen. Sett disse søppel boksene på ulike steder i hjemmet ditt, gir din kattene atskilte områder bruke dem uten å bli skremt av en katt øve dominans. Plasser hver boks i et rolig område av ditt hjem og sikre hver er stor nok til den større størrelsen på Maine Coon katten. Dette bør redusere upassende eliminering utenfor søppel boksen på grunn av aggresjon eller ved uhell på grunn av størrelse.

• Opprette flere fôring områder for katter. Maine Svartfugl krever mer mat enn mindre katter, på grunn av den store filstørrelsen. De kan skremme en annen, mindre katten hvis ikke nok mat er gitt så gi rikelig med mat for katter. Hvis din Maine Coon er involvert i en dominans kamp med en annen katt i husstanden, redusere skille sine fôring retter aggressiv atferd. Kattene skremt av en dominerende katten vil ikke spise skikkelig på grunn av frykt for katten. Hvis din hovedavdeling Coon truer andre vurdere katter mens de spiser, selv med eget fôring områder, confining dominerende katten til et eget rom med døren lukket mens fôring.

• Gi hver av din kattene like mye oppmerksomhet. Maine Coon katter pleier å bånd sterkt med eiere, spesielt en eier av huset, dermed etablere en dominerende posisjon i ditt hjem. Siden kattene anser eiere delen av deres områder, ved å vise lik oppmerksomhet til hver katten kan lindre noen stress mellom katter.

• Ta din Maine Coon å en veterinarian for en sjekk opp som en medisinsk grunn kan være årsaken, hvis aggressiv atferd vises plutselig med andre katter i husholdningen. Maine Svartfugl er utsatt for hip dysplasia og hypertropic cardiomyopathy, en alvorlig tilstand. Dessuten, kanskje din veterinarian tilrå å sette din katten en angst medisiner bør aggresjonen problemer vedvarer i ditt hjem.

• Bruk syntetiske feromon produkter som Feliway å roe katter. Disse produktene etterligne ansikts feromoner av katter som sender meldingen at et objekt eller andre katten er trygt og fremme en rolig og vennlig miljø. Disse produktene kommer i både spray og diffusorer å bruke i hele hjemmet. I tillegg redusere produktene upassende markering med urin eller avføring av katter.

• Separate aggressiv kattene hvis en slåsskamp oppstår. Når kattene er skilt, langsomt, over en periode av dager, re-introdusere kattene til hverandre. Gni hver katten med et håndkle og la hver katten lukte duften av den andre. Du kan også gni håndkle på andre katten å plassere sine parfyme på dem, acclimating seg til hverandre.

Tips og advarsler

  • Sitter igjen når håndtere dominans spørsmål som roping eller andre straff bare øker din kattøye angst og stress, forverre problemer.
  • Bruke en spray vannflaske eller en høy lyd for å spre noen aggressiv situasjoner mellom katter, aldri skille kattene selv som du kan bli skadet i prosessen.
  • Aggressiv atferd kan skyldes en forstyrrelse av en katt rutine, for eksempel flytte eller innføring av en ny katt.
  • Langsomt introdusere en ny katt å din husoldning ved å holde dem i et eget rom og la dem arbeide med eksisterende katter for liten tid.