Hvordan å identifisere sølv

November 21

Silver er en naturlig forekommende metall, viser en hvit glans og høy elektrisk og den høyeste varmeledning. Sølv finnes oftest i en gull legering jernmalm og trekkes også som et biprodukt i behandlingen av kobber, nikkel og sink. Sølv er vanlig i valuta, smykker og bestikk. Rent metall er kombinert med kobber redusere ductility. Legeringen må imidlertid inneholde minst 92.5 prosent sølv være merket som sådan.

Instruksjoner

• Sterling sølvsmykker og sølvtøy burde være stemplet med ordene "sterling," "ster," "sterling silver" eller "925." Se på låsen eller undersiden av elementet for å finne disse markeringene. Hvis brikken ikke har noen av disse markeringene, er det sannsynlig sølv belagt.

• Bruke en magnet mistenkt sølv. Hvis magneten pinner, stykket inneholder store mengder jern og er ikke sølv.

• Sølv utvikler sølv sulfide på overflaten fra eksponering for hydrogensulfid i luften. Hvis mistenkt sølv synes å ha denne anløpe, gni den med en klut eller rengjøre flekket med en natron lime, som tannkrem. Du burde se en fin glans vises og kluten brukes til å rense det bør utstillingen svarte merker hvis det er ekte sølv.

• Sett på deg vernehansker og Plasser en dråpe salpetersyre på brikken. Hvis stedet blir grønn, den har en høy kobber innhold og er ikke sølv.