Hva er årsakene til utenomekteskapelige affærer?

January 19

Hva er årsakene til utenomekteskapelige affærer?

Utroskap er ikke i noens planer når gifte seg, men det skjer. Twenty-five percent of men and 17 percent of women commit adultery, notes Infidelity-etc.com. Grunnene til hvorfor de jukse på deres ektefeller varierer. Forståelsen av årsakene til utenomekteskapelige affærer kan beskytte ekteskapet mot utroskap. Hvis du har allerede blitt forrådt av din ektefelle, kan utforske grunnene hvorfor hjelpe deg helbrede.

Tap av den kjærlig følelsen

Par gift i mange år begynner å dra nytte av hverandre. De glemmer å si takk og vise sin takknemlighet mot hverandre. Disse sviktende kjærlighet tegn kan gjøre hver person føler ergerlig.

Emosjonelle forsømmelse er vanlig i denne typen forhold, som deretter forlater forsømte ektefelle lengter etter en bedre tilkobling til noen. Når forsømte ektefelle møter noen som møter som trenger, en emosjonell og/eller en fysisk affære kan skje.

Under påvirkning av narkotika eller alkohol

Folk under påvirkning av narkotika og/eller alkohol er mye mer sannsynlig å begå utroskap. Stoffer svekke gode beslutningsprosesser ferdigheter. Derfor, når du har det rette miljøet - stoffer, attraktive mennesker og en avslappende atmosfære--saker kan skje.

Psykiske lidelser

Personer som lider av en psykisk lidelse har en vanskelig tid med beslutningsprosesser. Disse personene har forvrengt realiteter og perspektiver på situasjoner. De ikke skjønner eller vurdere konsekvensene av sine handlinger. Når presentert med konsekvenser, er de overrasket dem. I tilfeller av depresjon lider kan vite konsekvensene av sine handlinger, men ikke bryr seg nok om seg selv eller noen andre.

Følelsen av overlegenhet

Personer som føler de er bedre enn ektefellen vil synes at de fortjener å ha noen som er mer på deres nivå. De søker folk som er i en annen sosioøkonomiske klasse eller har mer til felles med dem enn ektefellen. Interessant nok, de ikke ønsker å faktisk skilsmisse deres ektefelle, de bare ønsker å ha noen de kan slå til når de trenger en ekstra stemme av tillit.

Hevn fusk

Forrådt ektefeller vil noen ganger bedrager for hevn. De vil deres ektefelle å vite hvordan det føles for å være et offer for utroskap. En annen grunn er forrådt ektefelle ønsker å vite hva det føltes som for å ha en extramarital affære å forstå ektefelle.