Hvordan du monterer bilder på matter

May 22

Montere din fotografering mat styrene er en sikker måte å gjøre arbeidet ditt ser bedre og mer profesjonelle. Men ifølge en artikkel på webområdet for fotografering blunke har montering arbeidet andre fordeler også. Ved montering lagre du fotografiene fra overdreven håndtering og uunngåelig curling. Utskriften blir mer holdbar og bedre bevart.

Instruksjoner

• Koble både tacking jern og montering press. Forvarm montering pressen til temperatur på instruksjonene til din tørr montering vev.

• Plass et ark av tørr montering vev på baksiden av fotografiet. Når tacking jern har varmet opp, veldig lett berøring den til tørr montering vev nær sentrum av baksiden av bildet og flytte jern i små sirkler i fem sekunder. Varmen vil takle montering vevet til baksiden av bildet.

• Med montering vevet festet til baksiden av bildet, klippe kantene på papirkniv slik at fotografiet og vev er nøyaktig samme størrelse.

• Plassere fotografi med forsiden opp på omtrentlig midten av mat. Bruke linjalen og blyant, justere bildet slik at den midtstilles nøyaktig på styret og merke lett der de fire hjørnene tilhører ved skiftende.

• Holde fotografiet på plass med to eller tre fingre på midten av print-det kan være fornuftig å ha en hanske mens du holder fotografiet å unngå å skade i ansiktet av utskriften. Forsiktig løfte et hjørne av fotografiet, forlater montering vevet i kontakt med mat styret. Bruk tacking jern med lett trykk og små sirkler som før å takle montering vevet å matte styret selv. Gjenta på to andre hjørnene, totalt tre hjørner.

• Plasser to ekstra mat styrene i montering pressen, og sette matte styret med bilde på den mellom dem. På denne måten verken overflaten av montering pressen har direkte kontakt med din brikke og direkte varmeskade unngås. Lukk montering pressen og vente i to minutter.

• Dra bildet og mat brettet ut av pressen. Nøye sjekke hvert hjørne av bildet slik at det har vært fullt overholdt til styret. Hvis noen del av bildet synes å være løfte, Kontroller temperaturen på ditt montering press og trykk den igjen ved korrekt temperatur for en annen minutt. Når ferdig, må du slette alle synlige blyantstreker.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke har eller ønsker å kjøpe en montering press, sjekk med din lokale universitetet eller profesjonell fotografering butikken for å se hvis det er en tid kan du bruke utstyret.
  • Både montering press og overvinne jern kan bli ekstremt varm, og bør brukes med forsiktighet.