Hvordan å stoppe Teenage drikke

December 30

I siste var den vanligste måten å dempe teen alkoholmisbruk en uoverkommelige en--å fortelle barna om ikke å drikke, og vurdere straff for brudd. Men vi vet nå at dette er forventet; Videre er tenåringer som kommer fra en bakgrunn med avholdenhet mer sannsynlig å drikke feilaktig enn de som kommer fra en bakgrunn med moderat forbruk.

Instruksjoner

Hvordan å stoppe Teenage drikke

• Innse at dempe teen drikker ikke er bare en familie spørsmål; Det er viktig å støtte skolen og samfunnet programmer som hjelper bekjempe problemet direkte (gjennom utdanning pedagogisk outreach om konsekvensene av uansvarlig drikking) eller indirekte (ved å tilby konstruktive alternativer til drikking).

• Vær en god rollemodell. Selv om ungdoms adferd er sterkt påvirket av jevnaldrende, tenåringer har en tendens til å velge sine kolleger basert i stor grad på foreldrenes påvirkning. En mentor utenfor familie kan også gjøre en betydelig forskjell. Hvis du drikker, drikk ansvarlig.

• Bidra til å etablere samfunnet lover og praksis som gjør det vanskelig for ungdommer til alkohol. Dette kan omfatte utviklingen av etter-skolen og fritidsaktiviteter, samt "politiet i butikker" programmet, som plasserer spanings-politiet i butikker som selger brennevin å overvåke dem for alder brudd.

• Lær så mye som mulig om alkohol og dens virkning på menneske kroppen og adferd. Sende denne informasjonen til dine barn, uten å være preachy, selvfølgelig.

• Oppfordrer en positivt selvbilde. Lav selvfølelse er et vanlig problem blant tenåringer, og er en av de viktigste motivasjonsfaktorer for å snu til alkohol. Hjelpe tenåringer lære å takle stress og press på konstruktiv måter - kampsport er ett eksempel på en utmerket builder disiplin og selvbilde.

Tips og advarsler

  • Bli kjent med foreldrene dine barns venner. Dette vil gi deg større trygghet om barns jevnaldrende, og å holde deg informert om mulige risikofaktorer. Vet hvor tenåringer er til alle tider og etablere kontakten med henne.
  • Du tenåringer er i faresonen for alkoholmisbruk hvis du oppdager noen av følgende symptomer: uvanlig moodiness, lav selvfølelse, nye kolleger eller en motvilje mot å fortelle deg noe om jevnaldrende, tap av entusiasme og interesse for aktiviteter, atferdsproblemer på skolen. Disse indikatorene ofte uten alkohol, men anser dem røde flagg.