Hvordan ta vare på en gullfisk: holde det Alive og Happy

February 22

Hvordan ta vare på en gullfisk: holde det Alive og Happy

Folk over hele verden holde Gullfisk som kjæledyr. De er morsomt å se og billig å kjøpe, men selv så det kan være nedslående når du prøver å ta vare på fisken, og det bare synes å dø. Enten du er ny på fisk generelt eller du bare ikke har mye erfaring med gullfisk, kan følgende hjelpe noen holde en gullfisk levende og lykkelig.

Instruksjoner

• Et viktig aspekt å holde noen fisk i Live er kvaliteten på vannet. Hvis du har en gullfisk sjanser er det lever i en bolle eller lite akvarium som kan være vanskelig å vedlikeholde. Heldig for deg, gullfisk kan være veldig slitesterk. Gullfisk gjøre best i vanlig vann ved romtemperatur. (Nærmere noe mellom 60-80 grader Fahrenheit fungerer.) Ofte den eneste barrieren til vann kan være kjemikalier som finnes i vann. Den største kjemiske må du se opp for er klor. Du kan ringe vannet ditt firma og spørre om vann fra springen inneholder klor, eller hvis du tror det ikke er verdt tiden, kan du kjøpe faller fra det pet lageret for ca $5 som vil fjerne klor. Når du har vann som er trygt for fisken, må du endre det regelmessig. Den ville hjelpe oppbevare din tank renere hvis du sette litt av det skitne vannet i nye vann (bakterier som brytes fiskeavfall blir i gamle vannet).

• Etter at du har rikelig med vann Kontroller at du har rett type mat. Hva er den riktige typen av maten? Svaret er noe din goldfish vil spise. Noen fisk foretrekker flak, noen foretrekker pellets. Hvis din goldfish spise hva du mate den, bekymre deg ikke mer. Hvis din fisken ikke, kan det være lurt å be kjæledyr lagre hva de matet gullfisk før du kjøpte den. Mate goldfish kan være litt vanskelig, spesielt siden retninger er vanligvis svært vage og bare staten feed flere ganger daglig. Jeg har funnet at en svært liten mengde to eller tre ganger om dagen fungerer best, og vil holde fisk glad og ikke for lubben. Være forsiktig ikke for å Attack din fisken, gullfisk spiser så mye som du gir dem.

• Sist Kontroller at fisken er glade hvis fisken er glad det blir sunnere. Hvordan vet du hvis din fisken er fornøyd? Hvis din fisken er glad vil det bli opphisset når du mate den, og ofte svømme raskere når du nærmer glasset. Holde din goldfish lykkelig kan være et vanskelig spørsmål, og ofte alternativene er begrenset. En ting du kan gjøre er å få ham en venn. Goldfish har tendens til gjøre bedre parvis, og de liker å leke med andre fisk og dekorative natur. Du bør også kontrollere at fisken er indirekte utsettes for sollys. Goldfish er gledeligvis når de får se solen, så plassere dem tilsvarende. Hvis du holder vannet rent, mate den rette, og holde ham lykkelig bør du være godt på vei til en morsom, glad, og forhåpentligvis lang-levende gullfisk!