"Firefighter kommandoen: rasende Inferno" Tips

June 12

"Firefighter kommandoen: rasende Inferno" Tips

"Firefighter kommandoen: rasende Inferno" er en av de få sanntidsstrategispill spillene har gjort målretting brannmenn som hovedpersonene. Spillet har fire kampanjer på tre nivåer. Du kan spille via Internett med opptil tre andre spillere for å hjelpe deg med noen av de mer avanserte nivåene. Dette er et vanskelig spill som krever omstart scenarier å slå.

Kampanje 1: Nivå 2

Nøkkelen til denne misjonen, som faktisk for de fleste oppdrag i dette spillet, er å fokusere på brann undertrykkelse. Send din motor med to brannmenn til vestsiden av biblioteket. Flytte de gjenværende brannmennene i biblioteket og ambulanse nærmere til av biblioteket. Start to av din brannmennene åpne vinduer og sende lege og to brannmenn i biblioteket til søk etter ofrene. Holde gjenværende brannmennene bearbeider undertrykker brannen. Når andre alarmen går, send stige lastebil til av campus og sender to menn opp stigen til teater og to menn til lavere bygningen, inkludert din medic, vil det være et offer på vestsiden av scenen. Slå av elektrisk og gass main linjene. Når sender tredje alarmen går, ny lastebil til biblioteket fortsette å sette ut brann. Sende tre menn til teateret for å redde ofrene og ventilerende vinduene.

Kampanje 1: Nivå 3

Begynn med å splitte gruppen i to enheter. Send din lege å redde ulykke ofrene, og bruke pumper til å undertrykke utenfor brannen. Når ulykken scene er avgjort, kan du begynne å flytte til vest fordi broen vil kollapse og begrave politimenn. Politimennene må bli reddet umiddelbart eller du mister oppdraget. Brannmann som gikk inne med lege bør fortsatt være på grunnplan å sette ut brann og kan deaktivere strøm. Holde bålet utenfor kontroll for enhver pris, sende brannmann som er inni å hjelpe hvis det er nødvendig. Når andre alarmen går, bruk stigen lastebilen for å gå opp til toppen av bygningen å hjelpe redde og flytte ambulansen nærmere til bygningen. Du bør ha to brannmenn tilbake og du kan sende dem til parken brann. I tredje alarm må du sende to brannmenn bygningen ved siden av parken for å begynne å redde ofrene. Som brannen i ulykken scene begynner å gå ut, kan du distribuere til park brann.

T nivå

Redde de sivile som står ved å lede dem ut av t tunnelen. Prøv ikke å la noen andre gruppemedlemmer eller utstyr nær overflaten eller du mister dem når bygningen kollapser. Like før bygningen kollapset, vil det være tre escape poeng vises på kartet. Flytt dine ansatte disse punktene og få dem ut før bygningen faller på dem. Nær slutten av nivået, vil en pipe brast og flom tunnelen. Brannmennene som er i vannet vil miste helse poeng kontinuerlig, slik at du må flytte raskt å fullføre oppdraget.

Ventilasjon Tips

Det er helt avgjørende du bryter vinduer i bygningene er i brann og gjør det raskt. Sviktende å bryte windows vil føre til bygningen for å ta fyr. Hvis du åpner døren, kan du føre en tilbake utkast. Den beste løsningen er å bryte ned dørene med en brann øks. Distribuere vannkanoner som du bryte åpne døren kan redusere muligheten for eksplosjon, men du må overvåke vannforbruket nøye.